Dívka dvou světů přehled

Dívka dvou světů
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31346/bmid_divka-dvou-svetu-IMR-31346.jpeg 4 97 97

Třináctiletá Camille žije s nelaskavými adoptivními rodiči a má jen jednoho věrného přítele, černouška Salima z chudinské čtvrti. Jednoho dne Camille zcela náhodou zjistí, že se dokáže přemístit do jiného, paralerního světa. Zde se dozví, že má strašího bratra Akira a že skuteční rodiče je umístili do našeho světa, aby jim zachránili život. Lidem v jiném světě hrozí nebezpečí, jedinou nadějí je pro ně Akiro se svými neobyčejnými schopnostmi. Camille se ho vydá hledat…... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Alpress

La Quête D'Ewilan, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka dvou světů. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
06.10.2024 5 z 5

Camila je bělošská dívka která se kamarádí se Salimem který je černoušek spolu prožívají cesty do druhé dimenze Camila zjistila že má vlastního bratra Akira kterého se pokouší najít a zachránit tak svoje pravé rodiče škoda že u nás nevyšly další díly a konec je tak otevřený doporučuji

Chikko
16.07.2024

Tuhle knížku jsem kdysi dávno našla v Levných knihách a zamilovala jsem si ji. Bohužel až po dočtení jsem zjistila, že v češtině další díly nejsou a nebudou. Takže otázka zní: existuje alespoň anglická verze?

Zlatinka.Emilly
06.02.2024 1 z 5

Knihu jsem nedočetla. Dostala jsem se sotva do poloviny, tak nad tímto tedy nemíním trávit svůj čas. Přemýšlím, za co bych dala alespoň jednu hvězdičku??? Tak třeba za snahu Pierra Bottera něco napsat.

Kniha Dívka dvou světů v seznamech

Autorovy knížky

Pierre Bottero