Dívka dvou světů přehled
Pierre Bottero
Třináctiletá Camille žije s nelaskavými adoptivními rodiči a má jen jednoho věrného přítele, černouška Salima z chudinské čtvrti. Jednoho dne Camille zcela náhodou zjistí, že se dokáže přemístit do jiného, paralerního světa. Zde se dozví, že má strašího bratra Akira a že skuteční rodiče je umístili do našeho světa, aby jim zachránili život. Lidem v jiném světě hrozí nebezpečí, jedinou nadějí je pro ně Akiro se svými neobyčejnými schopnostmi. Camille se ho vydá hledat…... celý text
Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2006 , AlpressOriginální název:
La Quête D'Ewilan, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka dvou světů. Přihlašte se a napište ho.
Tuhle knížku jsem kdysi dávno našla v Levných knihách a zamilovala jsem si ji. Bohužel až po dočtení jsem zjistila, že v češtině další díly nejsou a nebudou. Takže otázka zní: existuje alespoň anglická verze?
Knihu jsem nedočetla. Dostala jsem se sotva do poloviny, tak nad tímto tedy nemíním trávit svůj čas. Přemýšlím, za co bych dala alespoň jednu hvězdičku??? Tak třeba za snahu Pierra Bottera něco napsat.
Kniha Dívka dvou světů v seznamech
Camila je bělošská dívka která se kamarádí se Salimem který je černoušek spolu prožívají cesty do druhé dimenze Camila zjistila že má vlastního bratra Akira kterého se pokouší najít a zachránit tak svoje pravé rodiče škoda že u nás nevyšly další díly a konec je tak otevřený doporučuji