Dívka s houslemi přehled

Dívka s houslemi
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348055/bmid_divka-s-houslemi-ge8-348055.jpg 4 10 10

Lordi u oltáře série

1. díl

Když James, hrabě z Cambourne, v touze po spravedlivé pomstě hledá bezohledného karetního hráče, najde pouze jeho nevinnou dceru Lucy. Ačkoli žije v chudobě, do níž ji přivedl otcův způsob života, Jamesovi neujde, že má dobré vychování, a tak řeší nepříjemnou otázku, jaký bude dívčin osud, pokud předvede jejího otce před spravedlnost. Přestože Lucy touží po lásce a bezpečném životě, odolává překvapivé nabídce, kterou jí hrabě Cambourne učiní. V okamžiku, kdy je v sázce její čest, se však James stává jediným člověkem, který ji může zachránit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

In Debt to the Earl, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka s houslemi. Přihlašte se a napište ho.

účetní
04.03.2018 5 z 5

Po delší době jsem opět sáhla po historické Harlequince, které mě kdysi přivedly k okouzlení historickými romancemi. Je mezi nimi mnoho krásných knih a tahle k nim rozhodně patřila. Byl to krásný a pěkně zpracovaný příběh nejen o lásce, přátelství a oddanosti dvou mladých opuštěných lidí, ale i o těžkém a mnohdy i drsném životě mnoha žen a dětí v minulých dobách. James byl sympaťák a moc se mi líbila i Lucy. Kniha má opravdu krásný a výjimečně povedený přebal přesně odpovídající obsahu knihy, což mám moc ráda takže opravdu zasloužený plný počet hvězdiček. Opět se mi potvrdilo, že stojí za to poohlédnout se po hezkých knihách v této edici.

modranka
01.03.2018 3 z 5

Príbeh s poriadnou dávkou napätia, čo sa v poviedkovej romantike vidí iba zriedka. Základ je niekde v spodine dobovej anglickej spoločnosti so zachovaním morálnych aspektov hlavnej hrdinky. Osobne nemám rada príbehy, kde sa ubližuje deťom a ženám, ale život bol taký, tak čo už s tým... Na večerné čítanie je to trochu drastický príbeh.

Kniha Dívka s houslemi v seznamech