Dívka s vůní manga přehled

Dívka s vůní manga
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/369378/bmid_divka-s-vuni-manga-rfi-369378.jpg 4 86 86

Jak vidí svou životní cestu cynický Evropan a jak asijská kněžka lásky? Mohou se vůbec pochopit, když se jejich cesty protnou uprostřed exotických Filipín? A jaká tajemství tvrdošíjně skrývá Rose? On je tak trochu cynik, ona tak trochu šlapka. Jednoho dne se náhodně potkali, původně jako zákazník a jeho exotická prostitutka, ale příběh se poněkud zvrtnul. Co skrývá Rose za svým mlčením na téma minulost a Petr pod maskou sarkastického šovinisty? Ne, nečekejte další pohádku o Popelce nebo Pretty Woman. Tenhle příběh je drsnější a syrovější tak, jako život sám.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka s vůní manga. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (29)

dooky
16.07.2024 4 z 5

Jako erotický román bych hodnotila menším počtem hvězdiček. Jako cestovatelský deník to bylo super. Jako kombinace obojího to bylo moc příjemné a zajímavé čtení. Bavilo mě, jak se střídají jednotlivé pohledy a osvětluje se tím střet dvou odlišných mentalit. Syrový pohled na krásy i negativa Filipín.

Nermal
12.06.2024 3 z 5

Nic velkého jsem nečekal, ale nakonec jsem knihu rozečetl, a protože nebyla napsaná špatně, dočetl jsem až do konce. Vlastně cestovatelský deník z Filipín, ozvláštněný jednotícím příběhem Petra a Rose. Častokrát vás přinutí se zamýšlet nad během tohoto světa - že se prostě někomu někam narodíte a tím je předurčen váš další osud.


Rapeh
20.05.2024 4 z 5

Knihu bych určitě neoznacila jako erotickou literaturu ale cestovatelský deník. Velmi hezký popis Filipín. Trocha erotiky se také najde. Přečteno jedním dechem.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dívka s vůní manga v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených106x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených8x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit15x