Dívka ve vlaku přehled
Paula Hawkins
Román, který si podmanil všechny žebříčky bestsellerů na obou stranách Atlantiku, trhá rekordy v rychlosti prodeje a je kritikou označován za novou Zmizelou. Potřebujete vědět víc? Rachel dojíždí ranním vlakem do Londýna. Den co den si prohlíží útulné předměstské domky, a když vlak na chvíli zastaví u návěstidla, naskýtá se jí pravidelně letmý pohled do soukromí mladého páru. Postupem času Rachel začíná mít pocit, že ty dva lidi zná. Představuje si, že je zná. Dá jim dokonce jména: Jason a Jess. Jednoho dne však zahlédne něco, co ji šokuje. Stačí pouhá minuta, než se dá vlak zase do pohybu, a náhle je všechno jinak...... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
The Girl on the Train, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka ve vlaku. Přihlašte se a napište ho.
Čtivé a napínavé to bylo, ale určitě to není taková bomba, kterou jsem čekala. Líbí se mi, jak všechno do sebe na konci zapadne.
20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017
11.01.2018
10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze (červenec)
17.07.2017
Aktuální stav Čtenářské výzvy 2017
06.07.2017
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Ocenění knihy (2)
2015 -
Goodreads Choice Awards
(Best Mystery & Thriller)
2015 -
Kniha roku Databazeknih.cz
(Novinka roku)
Kniha Dívka ve vlaku v seznamech
v Přečtených | 14 823x |
ve Čtenářské výzvě | 2 698x |
v Knihotéce | 2 194x |
v Chystám se číst | 2 078x |
Anglie prvotina vlaky zfilmováno anglická literatura tajemství alkoholismus psychologické thrillery zmizení lidí thrillery pro ženy
Velmi napínavý psychologický thriller. Komplikovaná zápletka, gradace příběhu, tajemno a nečekané rozuzlení. Čtenářům detektivek doporučuji.