Dívka ze země Venku 5 (2022) | Databáze knih

Dívka ze země Venku 5 přehled

Dívka ze země Venku 5
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497354/bmid_divka-ze-zeme-venku-5-Wxl-497354.png 4 109 109

Dívka ze země Venku série

Učitelovy nejhorší obavy se naplnily – Šivu postihlo prokletí bytostí z Venku. Nehledě na to z nějakého důvodu zůstává člověkem. Jak je to možné? A co znamená tajemné proroctví bílého boha, otce lidí ze země Uvnitř? Jeho slova přinesou Šivě a panu učiteli jen další problémy…Příběh dvou, dívky a bytosti, chycených v hluboké průrvě, která odděluje noc a den…... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Gate

とつくにの少女 5, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka ze země Venku 5. Přihlašte se a napište ho.

tereziehl
03.10.2024 4 z 5

Dobré. :)

Bětuu
24.06.2024 4 z 5

Tenhle díl byl zajímavý a jsem ráda, že jsem se dozvěděla nové informace. Taky je fajn, že vztah Šivy a pana učitele není jen procházka růžovou zahradou a musí taky překonat nějaké překážky.

michaela.97
31.05.2024 3 z 5

Předchozí díl jsem četla před rokem (co? už?), ale vím, že jsem z něj byla rozpačitá. Tenhle díl byl fajn, ale těžko se mi hodnotí po takové pauze. Líbila se mi atmosféra a to, že se nám hlavní postavy rozhodly změnit prostředí. Uvidíme, kam je les dovede.

Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)

11.09.2022

Kniha Dívka ze země Venku 5 v seznamech