Divočina přehled

Divočina
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216256/mid_divocina-216256.jpg 4 1500 1500

Pozoruhodně upřímný autobiografický příběh ženy, která se po traumatických událostech rozhodne vyrazit na 1 770 kilometrů dlouhou pěší pouť. V šestadvaceti letech si Cheryl Strayedová, po smrti své matky a krachu svého manželství, myslela, že přišla o vše. Měla pocit, že již nemá co ztratit...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divočina. Přihlašte se a napište ho.

Stanas513
včera 1.5 z 5

Tak čtu popis na knihu výše, ale já jsem v ní žádný humor nenašla. Asi by mě nenapadlo,(i když jsem byla taky několikrát v životě úplně na dně), abych se šla hledat do Krkonoš přes Jizerské a Krušné Hory a dál bez rozmyslu. Možná by mě zajímal a upoutal film, ale toto opravdu nebyl můj "šálek kávy". Ať mi ostatní čtenáři prominou.

Schary
13.01.2025 4 z 5

Cestopisy nečtu a nebaví mě, tohle je ale úplně něco jiného. Cesta téhle knihy nás vede vrcholky amerických hor, duší a minulostí spisovatelky.

DuncanIdaho
26.12.2024 4 z 5

Cheryl určitě zasluhuje obdiv za cestu, kterou podnikla. Kniha sama je dobrý cestopis, popis cesty, jsou tam popsaná různá setkání s různými lidmi. To vše mne bavilo. Jen ty pasáže s minulosti mi tam připadaly poněkud nadbytečné. Kdyby tam nebyly, tak by se kniha dost zkráila a prospělo by jí to. Knihu s však přečtěte. V nejbližší době se podívám i na film.

Knižní novinky 24. - 30. září

24.09.2018

Jak jsem pochopila, vesmír nikdy, vůbec nikdy nežertuje.

Kniha Divočina v seznamech

v Přečtených2 102x