Divoká Afrika (2024) | Databáze knih

Divoká Afrika přehled

Divoká Afrika
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539133/bmid_divoka-afrika.png 4 102 102

Divoká Afrika série

1. díl >

Svoji práci kameramanky miluju! Zatím sice jen asistuju, ale i toho si nesmírně vážím. A abych se i do budoucna mohla věnovat tomu, co mě baví, musím dokázat, že jsem vážně dobrá. Obzvlášť když mě můj šéf pošle natáčet až do daleké Keni. Snad mi ale pomůže můj bývalý spolužák, díky kterému zažiju neuvěřitelné cesty za zvířaty, splním si několik svých profesních snů, nasbírám cenné zkušenosti a možná najdu i novou lásku… Jenomže ne vše, co zachytím v hledáčku, je rozmanitá krása přírody. Spatřím totiž i odvrácenou tvář, lépe řečeno tváře… A ukáže se, že divoká Afrika je plná nečekaných nebezpečí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoká Afrika. Přihlašte se a napište ho.

Mamka_cte
30.01.2025 3 z 5

Štafeta, kterou vyslala @sabi_z_knihy - oba díly série od úžasné autorky @m.k.hardy, zase si můžu odškrtnout přečtené knihy. Už mi chybí jen knihomolka a hacker.
První díl se odehrává v Africe. Přesuneme se k nádherným popisům zvěře a míst, které skoro vystupují z knihy. Hned bych pozorovala lvy nebo hrochy!
Druhý díl už probíhá v domácím prostředí, ale hlavně z prostředí cvičáku. Což byla pro mě srdcovka! Děda celý život chová rotvajlery, takže rukáv a obrana? Tam jsem doma. Miluju!

Oba díly jsou čtivé, ale druhý je tak o 100% více! Strašně se mi v druhém díle líbily pocity Michelle, kdy nevěděla komu věřit a dokonce i já, už jsem nevěděla, kdo je ten zlý padouch. Úžasně propracované.

Druhý díl je více emocionální a zapadá do sebe každý detail z obou knih. Pocity a chemie hlavních postav přímo srší. Štramák prvního dílu se promění v slizouna a vy se budete modlit, aby si Michelle vybrala toho správného chlapa.

Dean a jeho drobné ukázky toho, jak má vypadat starání se o druhého. Seznamování Michelle se psy bylo krásné a poté i pochopitelné. Líbilo se mi, jak se Dean zastal Michelle před rodiči.

Do teď jen kecám o druhém dílu, ale já jsem z něj tak nadšená! Těším se na další knihy od skvělé autorky a moc děkuji za štafetu! Doporučuji.

Iki632
06.01.2025 4.5 z 5

Tahle kniha se mi líbila, děj měl logiku, odpočinula jsem si u něj a konec měl velmi rychlý spád. Už se těším na pokračování.

kryjo
22.11.2024 5 z 5

Moje oblíbená česká spisovatelka opět nezklamala, naopak překvapila, jak široký záběr má, co se témat týče. Trošku jsem byla zklamaná z otevřeného konce, ale o to víc si vychutnám druhý díl. Knihu doporučuji

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024

Kniha Divoká Afrika v seznamech