Divoká Afrika přehled

Divoká Afrika
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538506/bmid_divoka-afrika.jpg 4 67 67

Divoká Afrika série

1. díl >

Svoji práci kameramanky miluju! Zatím sice jen asistuju, ale i toho si nesmírně vážím. A abych se i do budoucna mohla věnovat tomu, co mě baví, musím dokázat, že jsem vážně dobrá. Obzvlášť když mě můj šéf pošle natáčet až do daleké Keni. Snad mi ale pomůže můj bývalý spolužák, díky kterému zažiju neuvěřitelné cesty za zvířaty, splním si několik svých profesních snů, nasbírám cenné zkušenosti a možná najdu i novou lásku… Jenomže ne vše, co zachytím v hledáčku, je rozmanitá krása přírody. Spatřím totiž i odvrácenou tvář, lépe řečeno tváře… A ukáže se, že divoká Afrika je plná nečekaných nebezpečí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoká Afrika. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (26)

biki
12.09.2024 2 z 5

Po ragbystické sérii jsem se na knihu těšila, jenže přišlo velké zklamání. Na to, že je děj hodně jednoduchý, je zároveň chaotický. K nepříliš zdařilé romantické zápletce chtěla autorka nacpat ještě i závažnější motivy, ovšem výsledkem byl mišmaš, nad kterým jsem jen nevěřícně kroutila hlavou. Ještě si rozmyslím, zda půjdu do dalšího dílu.

MAU256
25.08.2024 4 z 5

(SPOILER) "Protože má milá, je to nelegální činnost. To, že já se tu domluvím s Deanem a snažíme se vymyslet protilék, abychom pomohli zvířatům, neznamená, že je to legální. Když něco zastřelíš, tak to taky musíš odevzdat nebo nahlásit. Což my neděláme, protože bychom jinak nedostali práva k testování." To dává docela smysl, stejně ale nejsem ještě přesvědčená, že mi říká pravdu. Teď už opravdu nevím, komu tu můžu věřit a komu ne.

Příběh Michelle, která se díky své práci a Ethanovi, což byl její spolužák ze základky, ocitne v Africe, aby zde mohla natáčet krásy přírody a zvířata. Jenže na jedné nahrávce zachytí něco, co by se rozhodně dít nemělo. A nebezpečné dobrodružství začíná...
Knížka byla čtivá, těším se na pokračování.


kristy.books
09.08.2024

Táto kniha ma už na prvý pohľad zaujala svojou krásnou obálkou. Taktiež ma veľmi lákalo prečítať si príbeh odohrávajúci sa v prostredí Afriky. V neposlednom rade, autorka sa mi už osvedčila pri jej predchádzajúcich knihách, takže tu nebolo žiadne váhanie a knihu som si jednoducho nemohla nechať ujsť.

Bolo to niečo iné, než ako sme u nej už zvyknutí. Romantika bola v úzadí a hlavnú úlohu tu zohrávalo niečo iné. Čítala sa mi ľahko a rýchlo, stránky mi len tak rýchlo ubiehali pod prstami, no bolo cítiť, že je to autorkina úplne prvá napísaná kniha.

Prostredie Afriky sa mi veľmi páčilo, bola to pre mňa jedna z naj vecí na celom príbehu. S hlavnou hrdinkou Michelle sme sa vybrali na viaceré výlety, stretli rôzne exotické zvieratá a zažili nejedno dobrodružstvo. Miestami som jej celkom závidela, že dostala takú príležitosť. Bola to fajn baba a bolo cítiť, že miluje svoju prácu. Priala by som jej, aby konečne dostala poriadnu šancu ukázať svoj talent, zaslúžila by si to.

S @v.knihach sme sa zhodli na tom, že Ethan a jeho kamarát Dean boli divní a prišli sme s viacerými teóriami, čo by sa za ich správaním mohlo skrývať. Toto bol jeden z dôvodov, ktoré ma nútili otáčať jednu stránku za druhou, pretože som nutne potrebovala vedieť pravdu. Taktiež boli hrozne náladoví, chvíľu to boli úplné zlatíčka a zrazu bum, niečo im sadlo na nos a zostali ofrčaní, často bez nejakého vysvetlenia. Doteraz úplne neviem, čo si mám o nich myslieť, uvidíme, čo bude v pokračovaní.

Tentokrát v príbehu nechýbala ani ,,akčná zápletka". Bola vymyslená dobre, hodila sa mi do príbehu, no musím povedať, že v týchto kapitolách som často musela nad Michelle len nechápavo krútiť hlavou. V niektorých momentoch mi prišla až moc naivná, najradšej by som na ňu zakričala, nech neverí všetkému, čo jej kto povie a radšej si všetko poriadne premyslí.

Som nesmierne zvedavá, čo si pre nás autorka pripravila v druhej časti. Verím, že tu sa už dočkáme tej pravej romantiky, ktorá mi tu trochu chýbala.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Divoká Afrika v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených78x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst74x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech3x