Divoké vody přehled

Divoké vody
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38854/bmid_divoke-vody.jpg 4 77 77

Když se Francesca po letech vrátí z internátní školy, okouzlí hned dvě vlivné osobnosti z poklidného australského městečka. Přestože její srdce získal pohledný kapitán Neal, rozhodne se dívka svou lásku obětovat, aby vysvobodila otce z dluhů. Proto přijme nabídku k sňatku od bohatého obchodníka. Někdejší klid je ten tam, když vyjde najevo tajemství Francescina původu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

River of Fortune, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoké vody. Přihlašte se a napište ho.

crossandra
22.11.2023 5 z 5

skvělá oddychovka

vladka16
20.04.2023 5 z 5

Nejdřív jsem se nemohla začíst . Pak už se děj rozeběhla bylo to fajn.

jeny-v
12.04.2023 5 z 5

Původně jsem měla v plánu jiné čtivo, ale zaujal mě tip od kolegy Elaphega, a tak jsem zalovila v knihovničce pro pamětníky. Barbara Hannay a Elizabeth Haran patří mezi mé oblíbené spisovatelky, s jejichž romány se ocitnu daleko za mořem, v úplně jiné krajinné dimenzi australské scenérie plné romantiky, dobrodružství, tajemství, lásky, zášti, ale i napětí. Díky vám..
Do městečka Echuca se navrací mladá dívka Francesca Callaghanová. Její otec Joe vlastní parník Marylou, který kvůli rozsáhlé opravě zatížil půjčkou od lascivního Silase Hepburna. V přístavu se seznámí s neodolatelným Nealem Masonem, který má špatnou pověst, ale dobré srdce. Manželka bohatého farmáře Regina Radcliffová objeví důkaz svého provinění, které osmnáct let skrývá. Začne spřádat intriky, jimiž ublíží nejen svému synovi Moutymu, ale obrátí naruby i život Francesky.
Jo, za mě zaslouženě 5*

Kniha Divoké vody v seznamech