Dlhá hra přehled

Dlhá hra
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528121/bmid_dlha-hra-65df447096802.jpg 4 50 50

Je načase získať späť starý život. Adalyn Reyesová túži v živote niečo dokázať. Po rokoch tvrdej práce v otcovom profesionálnom futbalovom klube sa chce konečne presadiť. Má na to svoje dôvody. Keď sa na verejnosť dostane isté kompromitujúce video, otec ju pošle do malého mesta, aby sa postarala o menší futbalový tím. Adalyn je odhodlaná zabojovať o svoje dobré meno, no až na mieste zistí, že ide o deväťročné dievčatá. Trénuje ich Cameron Caldani, niekdajšia brankárska hviezda. Pre Adalyn je záhada, ako sa slávny futbalista ocitol v takom zapadákove. Zoznámenie s novým kolegom však neprebehne najšťastnejšie a oni sa tak ocitajú na opačných stranách barikády. Adalyn považuje Camerona za nevrlého a večne zamračeného egoistu. Cameron si zas myslí, že Adalyn by nemala brať život až tak vážne. Napriek rozporom musia pristúpiť na spoločnú hru a uvedomiť si, že kopú za jeden tím. Jedno je však isté. Bude to poriadne dlhá hra.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

The Long Game, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dlhá hra. Přihlašte se a napište ho.

Bookish_Adria
předevčírem 4.5 z 5

Láska v prodloužení už nespadá do série Láska po španělsku, což mě překvapilo. Musím říct, že autorka se s každým dílem zlepšuje. I když nebudu lhát, tento díl byl trošku slabší, ale i tak se mi líbil a četl se dobře. Co miluji na autorce, je její humor. Je naprosto perfektní, a proto se k jejím knihám stále vracím. Tento díl se zaměřuje na sport.
Hlavní hrdinka příběhu, Adalyn, pracovala ve firmě pro svého otce. Adalyn je velká workoholička. Když se na internetu objeví video, na kterém maskotovi utrhne hlavu, stane se virálním. To se samozřejmě nelíbí jejímu otci a kazí to reputaci firmy. Rozhodne se ji tedy poslat pryč, aby počkala, než se vše uklidní. Adalyn se však nevzdává a putuje do malého městečka, kde hned srazí kohouta a svého nového slavného souseda. Tato scéna byla naprosto dokonalá! Na scénu přichází sexy slavný hráč a pohledný mladý muž - Cameron. Líbí se mi, že máme možnost nahlédnout do obou pohledů, jeho i jejího. Líbí se mi ta chemie mezi nimi a jak se postavy postupně mění. Jejich vztah se mi líbil. I dívčí tým byl skvělý a v podání holčiček to bylo super vtipný. Líbil se mi nápad tohoto příběhu a postavy jsem si oblíbila.
Jako oddechovka, ke které se budu ráda vracet, určitě doporučuji.

cherubinka
13.12.2024 3 z 5

Tak bohužel, ale tohle bylo slabé. Asi nejslabší z toho, co tu zatím vyšlo. O třetinu méně "touhy" a dalo by se to i číst, ale takhle z toho byl člověk spíš už znechucený než nadšený. O výrazech, které jsou použity v překladu, ani nemluvím. Kurva? Čurák? Skoro na každé stránce? Nejsem si jistá, jestli cílovka takto mluví, ale asi ano a tím pádem jsem na tento typ literatury už asi definitivně stará. Ale každý jsem nějaký a věřím, že si kniha své fanoušky v řadách romcomu najde.
Četlo se to hezky a rychle, bylo to i místy vtipné :)

Lucie.285
21.06.2024 5 z 5

Tohle bylo prostě perfektní. Autorka mi přesvědčila, že rozhodně psát umí. Bylo to vtipné (kozy a dívčí tým top), romantické a o žhavé scény také nouze nebylo. Mělo to prostě vše co mám ráda. Tropy: od nenávisti k lásce, nucená blízkost a fotbalová hvězda. Máme zde i duální pohled. Adalyn i Cameron mi moc sedli. Po dlouhé době romantika, která se nezařadí na seznam přečteno a zmizí v zapomnění. Rozhodně se těším na další autorky knihy.

Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)

24.11.2024

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024

Kniha Dlhá hra v seznamech