Batman: Dlouhý Halloween: Kniha druhá přehled
Jeph Loeb , Tim Sale
Dlouhý Halloween série
< 2. díl
Už uplynula polovina roku a Sváteční vrah stále uniká. Jak policii, tak státnímu prokurátorovi Harvey Dentovi i Batmanovi. A před námi je ještě šest měsíců a nespočet svátků vhodných k vraždění.
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2009 , BB art , CrewOriginální název:
Batman: The Long Halloween, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman: Dlouhý Halloween: Kniha druhá. Přihlašte se a napište ho.
Kresba mi hodne nesedla. A hlavni pribeh vlastne taky ne. Vybijeni mafianu je v gothamu denni chleb a nejak me to nedokazalo vtahnout do atmosfery. Jedina zajimava vec pro me byla promena Denta, ale ten se mi zdal dost podivnej uz od zacatku a byl prvni kandidat na vinika, takze promena se vlastne nekonala. To, ze svatecni vrah beze stopy unika i kdyz se proti nemu obrati vsichni hrdinove gothamu je proste mimo a ten konec to je radsi bez komentare
Po prvním grandiózním dílu přišlo druhé číslo, které případ se svátečním vrahem úspěšně dovedlo do konce! Jízda to opravdu byla do posledního dechu, od komiksu se neodtrhnete! Tento dvoudílný komiks je prostě fantastický počin. Skvělá kresba, kterou doplňuje též výborná práce s barvami a i Jeph Loeb zde jakožto scénárista čaruje!
Kniha Batman: Dlouhý Halloween: Kniha druhá v seznamech
Tak jsem si počet