Dneska jsem vyšla z domu! přehled

Dneska jsem vyšla z domu!
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449007/bmid_dneska-jsem-vysla-z-domu-zNJ-449007.jpg 4 212 212

Komiksové stripy o introvertech, knihomolech, mileniálech, zkrátka o těch, kdo odmítají dospět, protože dospěláckej svět je tak trochu ošklivej... Tahle knížka je o strastech mileniálského života, o škole, stresu a tunách nezdravého jídla. Ale taky o holení nohou a udržování zdravého sebevědomí. Perfektně ilustruje častý rozdíl mezi očekáváním a realitou a je ideálním dárkem pro mladou holku a vlastně kohokoli, kdo by mohl potřebovat trochu legrace a pošťouchnutí, aby dneska vyšel z domu.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

I Left The House Today!, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dneska jsem vyšla z domu!. Přihlašte se a napište ho.

Uma
09.12.2024 3 z 5

Vtipné, milé.. Ale něco mi tam chybělo.

Syllvanium
09.08.2024 5 z 5

Humorná knížka, která vtipnými postřehy mapuje každodenní radosti i trable mladé dívčiny. Nic převratně nového, autorka navazuje na typ komixů Sarah Andersen nebo Debbie Tung, ale zároveň zůstává osobitá a nic nekopíruje.
Cassandra Calin je třetím článkem této pomyslné "svaté trojice" ilustrátorek života introvertů, kteří by se nejraději někam zahrabali s haldou koťátek a štěňátek, než by vyšli z domu (a nedej bože se bavili s lidmi). Pro fandy jasný must have, návraty k takovým blbinám prokazatelně zlepšují náladu.

Ema_Lit
01.08.2024 4 z 5

Velmi milé a vtipné stripy, které mě moc pobavily. Kresby moc hezké a super je jak humorně autorka uchytila
každodenní témata. Moc hezké

Knižní novinky (39. týden)

20.09.2020

Kniha Dneska jsem vyšla z domu! v seznamech

Autorovy knížky

Cassandra Calin
rumunská, 1994
2020  83%Dneska jsem vyšla z domu!