Do černého (2000) | Databáze knih

Do černého přehled

Do černého
https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85267/do-cerneho-85267.jpg 5 245 245

John Kendall, autor příruček o přežití člověka v drsných podmínkách, stále čeká na vydání svého prvního románu. A protože se potýká s nedostatkem peněz, ochotně přijímá nabídku významného dostihového trenéra, aby sepsal jeho životopis. Při sběru materiálu je proti své vůli vtažen do víru událostí při vyšetřování dvojnásobné vraždy a brzy pochopí, že některé skutečnosti bude lépe zapomenout, nebo ohrozí jeho život.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Olympia

Longshot, 1990

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Do černého. Přihlašte se a napište ho.

Marianna496
včera 5 z 5

Bola to šiesta kniha zprava v tretej poličke odshora - z čtenárskej výzvy - ale chytila ma bola báječná.Ani som nevedela aké dobré knižky mám.A bolo tam napísané aj toto : Boli to časy,keď silní mali čo jesť a slabí umierali,základný princíp a večný vzor prírody.

Luigi1
27.07.2023 5 z 5

Mám z této knihy krásný dojem

ThomasRuhe
26.06.2023 3 z 5

Začátek příběhu mě moc nezaujal. V druhé polovině se zápletka trochu vylepší, takže nakonec to celkem šlo. Jako detektivku jsem si zkusil před poslední kapitolou odhadnout pachatele, ale bez úspěchu, určit jsem ho nedokázal.

Knižní novinky 21. - 27. 10.)

21.10.2013

V dnešnom svete človek musí byť odolný.

Kniha Do černého v seznamech

v Mé knihovně214x