Do sucha i nepohody přehled
Lori Copeland
Christine Brightonová se rozhodne věnovat svůj volný čas přestavbě opuštěných domů a jejich úpravě k bydlení méně solventních mladých rodin. Jejím jediným odborným spolupracovníkem je Medvěd Malone. Protože Christine touží něčeho v životě dosáhnout, nemíní podlehnout přitažlivosti tmavovlasého pracanta a ohrozit tak svou kariéru. Ovšem člověk míní a láska mění... S Medvědem Malonem jste se mohli seznámit už v LOVE STORY č. 102 "Zakázané ovoce".... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Do sucha i nepohody. Přihlašte se a napište ho.
Je to o projektu na pomoc lidem, kteří nemají kde bydlet. Zapojuje se do něj hodně nezkušených lidí a ti zkušenější nejsou nadšení z amatérů, které mají k dispozici.. Jde o to zasloužit si respekt..
Kniha Do sucha i nepohody v seznamech
2000 | Drobečky z perníku |
1997 | Zakázané ovocie |
2000 | Sladký psí život |
1994 | A prečo nie... |
1998 | Do sucha i nepohody |
Tak něco tak slabého už jsem dlouho nečetla. V podstatě to bylo tak hrozné až mi to přišlo bizárdně zábavné to dočíst do konce. A stálo to za to, protože jsem se dočetla až k větě : Na důkaz se přisál na její ústa. Podle mě, za to z části může překlad. Představila jsem si málo placenou překladatelku, která s otevřenou lahví vína pracuje do ranních hodin, aby mohla text ráno odevzat do tisku a nekonzistentnost překladu a neočekávané slovní obraty pak ruší při čtení. A pak ten zbytek - zmatené texty, často jsem si nebyla jistá, kdo promluvil, v čí hlavě se zrovna nacházíme a ty divné dialogy.