Dobré dievča přehled

Dobré dievča
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420261/bmid_dobre-dievca-QaY-420261.jpg 4 370 370

Aj dobrá vôľa môže niekedy spôsobiť osudovú chybu... Raz večer v bare sa mladá učiteľka Mia Dennettová dá do reči s tajomným neznámym. Colin Thatcher jej zozačiatku pripadá ako ideálny kandidát na vzťah na jednu noc, no neskôr sa ukáže, že odísť s ním domov bolo najhoršie rozhodnutie jej života. Colin ju mal uniesť a odovzdať známemu zločincovi, namiesto toho ju však ukryje v odľahlej chatke v hlbokých lesoch, odkiaľ Mia nemá šancu uniknúť. Miina matka Eve a detektív Gabe Hoffman sú odhodlaní nájsť ju za každú cenu. Ibaže ani jeden z nich neráta s tým, že táto vypätá situácia doslova roztrhá život rodiny Dennettovcov na márne kúsky.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

The Good Girl, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobré dievča. Přihlašte se a napište ho.

ArwenAragorn
03.08.2024 5 z 5

81%

Eve:
Divoké husy a kachny mi přelétají vysoko nad hlavou. Všichni mě opouštějí.
Přemýšlím o tom, jestli se Mia někde dívá na tu samou oblohu a vidí to, co já.
Přečetla jsem si po šesti letech tento perfektní psychologický thriller znova. Příběh je rozdělen na období před únosem a po únosu a vyprávějí ho na střídačku Eve, detektiv Gabe a Colin. Postavy jsou výborně barevně vyobrazeny. Colina mně bylo moc líto, ale chuť jsem si výrazně spravila epilogem, který mě doslova uzemnil a vlastně i tím, co Mie po Colinovi zůstalo.
Oceňuji, jak má autorka všechno do posledního písmenka promyšleno.
Když se dívám na počet komentářů, napadá mě, že knížka asi nebude tak moc známá a to je škoda. Určitě ji doporučím.

Hvězdinka
31.07.2024 2 z 5

Začátek slibný a pak se to taaak vleklo, přítomnost se střídala s minulostí, ale strašně se vše opakovalo, až to nudilo. A ten konec? Nepřekvapil, směřovalo to k tomu, prostě nic není takové, jak název knihy vypovídá.
2,5 hvězdičky

adelinka
25.04.2024 4 z 5

Ale áno, zaujímavý dej, aj také trochu smutné na konci . Už som začínala aj ako také tušenie mať....ale áno, pre mňa napínavé, takže celkovo čítanie fajn a rýchle.

Knižní novinky (45. týden)

03.11.2019

Kniha Dobré dievča v seznamech