Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě přehled
kolektiv autorů
Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě - Téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi přípravy Chcete-li žít zdravěji a přitom se neomezovat v chuti a pestrosti jídla, jste na správné adrese! Kniha plná „hrnkových" receptů na svěží, zdravá a zároveň výborná jídla i dezerty se vám stane nepostradatelným průvodcem lepším životním stylem. U každého pokrmu najdete podrobné výživové informace a díky tomu budete mít stále přehled o tom, co přesně jíte. Díky podrobným návodům, fotografiím provázejícím recepty krok za krokem a kuchařským tipům získáte dovednosti potřebné pro přípravu chutných jídel pro celou rodinu. Vyzkoušejte křupavé snídaňové kapsy, rajčata s čočkou a kozím sýrem, halibuta s paprikovo-mandlovou omáčkou, česnekové kuře s pórkem, ananasové carpaccio s mangovou omáčkou nebo jablečný dip.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Slovart (ČR)Originální název:
Good Food Made Simple - Healthy, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě. Přihlašte se a napište ho.
Já jsem s knížkou velice spokojená. Kromě skvělých receptů je zde mnoho přehledných a krásných obrázků a vše je rozděleno do kategorií. Za mě tedy 100% Doporučuji!
Kniha Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě v seznamech
Skvělá záležitost. Obdarovala jsem tím svoji milou sestřičku a sama ji našla pod vánočním stromečkem. Je to psané s láskou k jídlu, to je poznat. Recepty jsou jednoduché a inspirující.