Dobrodruzi 1. přehled

Dobrodruzi 1.
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394512/bmid_dobrodruzi-1-ukm-394512.jpg 4 2 2

Dobrodruzi / Dobrodruhovia série

1. díl >

Fantasy podle skutečnosti... je to vůbec možné? Ano, je! Než otevřeš tuto knížku a pustíš se do čtení napínavých příhod, měl bys vědět, že toto nejsou příběhy, jaké najdeš v běžných knihách. Povídky skrývající se pod touto obálkou vznikly na základě odehraných příběhů v nejznámější RPG (role playing game) v České republice - Dračí Doupě. Neočekávej tedy běžný děj. Nebuď překvapen jednáním hlavních hrdinů a hlavně - nedoufej ve šťastný konec. Ve skutečnosti to prostě chodí jinak...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobrodruzi 1.. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

RyonMathrin
02.03.2020 4 z 5

Anotace říká vše podstatné. A přesto... Jako milovník fantasy jsem knihou nadšen, jako dlouholetý (i letitý ;-) ) hráč Dračího Doupěte jsem si vyloženě smlsnul. Prostředí je vykresleno minimalisticky - jedno město a jeho širší okolí, ale pro účely příběhu zcela dostačující. Atmosféra jednou nohou ve středověku, druhou nohou v tajemnu, tedy klasický, ale tím právě perfektní dračák. Literárně podle mě velmi dobře zpracované, vyvážená akce a vyprávění, uvěřitelné a unikátní charaktery postav, dobrý jazyk. Proto věřím, že by mohlo zaujmout i čtenáře dračákem nedotčené, že obstojí jako samostatný příběh.
Hodnotím 4* jen proto, aby hned první názor k této knize na DK byl pokud možno objektivní. (všichni s krevní skupinou D jako dračák nebo F jako fantasy ať si přidají 1k6 hvězdiček navíc :-) )


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dobrodruzi 1. v seznamech

v Přečtených3x
v Doporučených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst3x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

Dračí doupě - hra

Autorovy další knížky

2014  0%Dobrodruzi 6.
2012  80%Dobrodruzi 1.
2019  0%Dobrodruzi 9
2017  0%Dobrodruzi 8
2014  90%Dobrodruzi 3.