Hugo a podivuhodné vzduchosaně přehled
Paul Stewart
Dobrodružství z předalekých dálek série
< 3. díl
Druhá z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella. Osvědčení autoři fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje) se tentokrát zaměřili na menší čtenáře. Jejich trojice knih, z níž každá má svého statečného hrdinu zažívajícího dobrodružství v dalekém, předalekém kouzelném světě, je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella. Seznamte se s Hugem, který pochází ze země sněžných obrů! Zahleďte se s ním na tisíce jiskřivých odlesků náměstí Světlušek! Žasněte nad úžasnými příběhy jeho obyvatel a odhalte tajemství jednouché kočky!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hugo a podivuhodné vzduchosaně. Přihlašte se a napište ho.
Nevím, co k tomu říct. Prostě jestli chcete sáhnout po nějaké pohodové, vtipné a dobrodružné knize, která vůbec není jen pro děti, myslím, že to je ta pravá. Ze všech tří dílů se mi tenhle asi líbil nejvíc.
Kniha Hugo a podivuhodné vzduchosaně v seznamech
2003 | Cesta za tajemný Hvozd |
2004 | Bouřlivák |
2009 | Vox |
2006 | Šerolichotníkova kletba |
2006 | Poslední z létajících pirátů |
Kdyby mi bylo 9, budu nadšená a určitě by knížka patřila k mým oblíbený. 9 mi není, ale i tak jsem nadšená. Stojí za přečtení a pro všechny, kterým je 9 by se mohla stát tou nejoblíbenější knihou z dětství.