Dobrotami proti splínu přehled
Jarmila Mandžuková
Z mnoha vědecky podložených informací je patrné, že potraviny mohou ovlivňovat tvorbu chemických látek v mozku, což znamená, že mezi určitými potravinami a naší svěžestí existují významné souvislosti. Přitom bohatý a přirozený zdroj energie má každý z nás přímo před sebou: ve spíži a v chladničce. Tato nová knížka zkušené a oblíbené autorky přináší řadu skvělých receptů na to, jak se "projíst do pohody" a jak pomocí správného jídla zvládnout únavu, získat elán a zlepšit si náladu.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobrotami proti splínu. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Dobrotami proti splínu v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 1x |
Autorovy další knížky
2003 | Co jíst, když ... |
2017 | Bylinky - Léčivá moc přírody |
2003 | Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky |
2002 | Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví |
2006 | Co pít, když... |
Dobré jídlo a pití vytváří dobrou náladu.
Dobrá nálada přináší dobré myšlenky.
Dobrá nálada a myšlenky dávají vyniknout dobrým skutkům.
Dobré skutky dělají člověka člověkem.
Naše nálady a jídlo spolu velmi těsně souvisí,některé potraviny ovlivňují chemické látky v mozku a ty mají zase vliv na naše chování a výkon.
Tato kniha poradí,jak se projíst do pohody.