Dobrou noc, můj hrdino! přehled
Kateřina Závadová
Pohádky se před spaním dají nejen vyprávět, ale i kreslit. A může to být veliké dobrodružství. Holčička před spaním požádá tatínka, aby jí něco nakreslil. Nechce princezny, koníky nebo jednorožce, ale pořádného hrdinu. Třeba horolezce nebo námořníka. Tatínek kreslí a společně s holčičkou vymýšlí, co jejich hrdiny potká. Jejich rozhovor se tak střídá s obrázky a postupně před námi roste a vzniká napínavý příběh v srdci velehor a posléze i na rozbouřeném moři. Jak dopadne, to se ještě na poslední chvíli neví!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobrou noc, můj hrdino!. Přihlašte se a napište ho.
Skvělá knížka, krásně zpracovaná se zajímavým a neotřele podaným příběhem. Dobře jsme se u toho s manželem pobavili a už se těšíme, až si ji budeme číst s našimi dětmi.
Kniha Dobrou noc, můj hrdino! v seznamech
2005 | To nejlepší z večerníčků 2 |
1995 | Nejkrásnější pohádky o třech sestrách |
2011 | Pohádky o písmenkách |
2017 | Dobrou noc, můj hrdino! |
2008 | Pohádkový slabikář - Šípková Růženka |
Zajímavé pojetí knížky - mně se moc líbilo, ale už mám v knihovně vyzkoušeno, že zdaleka ne všechny děti jsou tímto nápadem zaujaty a ocení ho. Přesto knížku stále doporučuju, protože zvláště slabší čtenáři se nechají nalákat malým množstvím textu a potom překvapeně zjistí, že to vůbec nebyl špatný - tedy nudný a nezajímavý - příběh.