Dočasná milenka přehled

Dočasná milenka
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/1921/docasna-milenka-1921.jpg 4 96 96

Když začala londýnskými salony kolovat zpráva, že Dermott Ramsay má novou milenku, všichni zívali nudou. Od proslulého sukničkáře a miláčka žen nikdo nic jiného nečekal. Co ovšem přivedlo znuděnou smetánku k úžasu, bylo jméno jeho vyvolené. Isabella Leslie byla krásná a nesmírně bohatá, to ano, ale před povrchními radovánkami upřednostňovala knihy, mapy a rodinnou loďařskou společnost. Nikdo nechápal, co přivedlo tak ctnostnou dámu do náruče vyhlášeného prostopášníka. Důvod byl nečekaně prostý: Isabella uprchla před hamižnými příbuznými, kteří ji nutili ke sňatku z rozumu. Cokoli jí připadalo lepší než trvale sdílet manželské lože s nemilovaným mužem, třeba i vyhledat útočiště v nechvalně proslulém nevěstinci, kde společně s tamní madam sestavily odvážný plán. Nechce-li se vdát, musí pošramotit svou pověst natolik, aby si ji nikdo nechtěl vzít. A co může její pověst pošramotit více než vášnivý týden po boku muže, jenž proslul svým milostným uměním? Brzy se však začne proslýchat, že Dermott svůj díl dohody neplní. Ne že by selhával na poli lásky, ale prý ke své dočasné milence chová nečekanou něhu, ba možná i něco víc. Co se stane, až jejich společný týden skončí? Může se vznešená společnost těšit na největší skandál sezony, nebo se věci pohnou zcela jiným směrem?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino

Temporary mistress, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dočasná milenka. Přihlašte se a napište ho.

Kniholenka9
19.09.2023 2 z 5

Velmi jednoduchý nepropracovaný příběh.

Ála1968
06.04.2023 3 z 5

Námět nebyl špatný,ale bylo to málo propracované.Přitom tam bylo dost dějových linek, které kdyby byly dotaženy do konce,mohl to být super příběh.Taky se mi nelíbilo,on prostopášník,ona panna v nevěstinci. Měla spoustu peněz, mohla si zaplatit ochranku už na začátku.Taky se mi nelíbilo,jak strašně se podbízela.Mám ráda, když je příběh trošku uvěřitelný a ne nesmyslný.

LilluLong
30.04.2021 3 z 5

Asi pred dvoma mesiacmi som citala tuto knižku, odvtedy denne asi jednu som stihla , je možné ze len hmlisto si ju pamätám ? Sú knižky z ktorých si pamätám cele pasáže , nechcem byt neospravedlnena pri hodnotení ,ale zadného faktu dávam 3* nakoľko som urcite prečítala celu knihu :)

Kniha Dočasná milenka v seznamech