Dog Man přehled
Dav Pilkey
Hrdina so psou hlavou? Prichádza nový strážca zákona a zástanca psích práv! Je silný, bystrý, má srdce hrdinu a... hustú srsť. Jeho psie spôsoby ho niekedy dostávajú do problémov, no je odhodlaný bojovať za spravodlivosť. Koniec koncov, zlým ľuďom sa môže postaviť, iba ak nebude práve naháňať holuby. Dokáže zatočiť so zločinom vo svojom rodnom meste, prekoná nástrahy svojich nepriateľov a poradí si so svojím večne namosúreným šéfom? A čo blchy?... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2023 , Slovart (SK)Originální název:
Dog Man 1: Dog Man, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dog Man. Přihlašte se a napište ho.
Dcera nadšená, četla několikrát. Kdyby to fakt psali malí kluci, tak bezva. Jinak praštěné, až vtipné.
Dogman a superkotě - další díl oblíbeného komiksu pro děti
13.01.2021
Knižní novinky (10. týden)
03.03.2019
Kniha Dog Man v seznamech
psi komiksy pro děti policisté autorský komiks autorské ilustrace
2019 | Dogman |
2017 | Kapitán Bombarďák |
2019 | Utržený ze řetězu |
2021 | Dogman a Superkotě |
2020 | Peťulka čili Život kotěte |
Hvězdičkami hodnotit nebudu, protože si na to netroufám, jen jsem si to od svých dětí ze zajímavosti půjčila. Je to komiks určený spíš menším školním dětem (od 7 let) - něco na úrovni Malého Poseroutky. Narozdíl od Poseroutky je pro děti výhoda v tom, že barevný. Je psaný takovým tím dětsko-trapně-zábavným stylem, ale musím říct, že mě ten dětský humor i jako dospělou vlastně bavil a na chvíli mě přenesl zpět do dětství :-)
EDIT: nakonec přidávám na základě "hodnocení" mých dětí (7 a 9 let) i hvězdičky. Oba se do knihy s chutí a dobrovolně začetli a prý budou chtít číst i další díly. To je u mých dětí rozhodně důvod pro udělení pěti hvězdiček :-)