Dohoda s nemocí (kniha první) přehled
Valerij Vladimirovič Sineľnikov
Kniha je výsledkem mnoholetých výzkumů, s kterými V. Sinelnikov začal ještě za studia na lékařske fakultě. V této knize autor zveřejňuje vlastní metodu, po jejímž ovládnutí se člověk dokáže "dohodnout" s jakýmikoliv neduhem. Nedotknou se ho virové infekce, rakovina, tuberkulóza ani mnoho dalších nemocí, z kterých má strach. Kniha učí objevovat skryté vnitřní příčiny nemocí a stresových situací. Čtenář se dozví o hlavním zákoně uzdravení.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2005 , Zvonící cedryOriginální název:
Возлюби болезнь свою. Как стать здоровым, познав радость жизни (Vozljubi bolezň svoju)
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dohoda s nemocí (kniha první). Přihlašte se a napište ho.
První knihou kterou jsem od autora četl je Síla záměru. V ní několikrát odkazuje zpět k této první knize. V podstatě platí že pokud chcete správně pochopit a používat to co je v dalších knihách musíte znát Dohodu s nemoci - knihu první.
V podstatě tam pro Evropana postiženého vírou v lékařskou vědu vysvětluje že podstata nemocí se skrývá v podvědomí. Konflikt vědomí s podvědomím vyvolává nemoci, odstraněním tohoto konfliktu je možné nemoci vyléčit. Navíc poskytuje výborný a funkční návod jak se naučit se svým podvědomím pracovat.
Knížku jsem si přečetla na doporučení. Ze začátku to bylo trochu náročnější čtení. Na některé myšlenky, které autor uvádí, jsem narazila už v jiných knihách (např. Kniha radosti, Vztahy bez stížností, Proč je bdělá pozornost lepší než čokoláda).
Velice zajímavá byla kapitola o negativních emocích, hlavně o jejich pozitivních záměrech (protože se nutně nabízí myšlenka, proč ty pozitivní záměry nerealizovat lepším způsobem). Podnětné, hutné, čtivé.
"Modely světa, které vytváří každý z nás, se liší. Jinými slovy, každý člověk žije ve svém světě, jenž se liší od kteréhokoli jiného."
"Je zapotřebí se obrátit do svého nitra a změnit určité myšlenky, tehdy se změní okolní svět."
Kniha Dohoda s nemocí (kniha první) v seznamech
2005 | Dohoda s nemocí (kniha první) |
2006 | Očkování proti stresu aneb Psychoenergetické aikido |
2008 | Tajemná síla slova |
2007 | Dohoda s nemocí (kniha druhá) |
2010 | Formule života aneb Jak získat osobní sílu |
Tuhle knihu čtu od začátku svých zdravotních potíží a pomáhá mi pochopit, proč si mě našly. Respektive já si našla je. Nic není náhoda a věřím, že se uzdravim i díky této knize. Je inspirativní a určitě doporučuji každému. Člověk pak dost přehodnoti pohled na nemoc samotnou...