Dokážete udržet tajemství? přehled
Sophie Kinsella (p)
Optimistické, ale smůlou pronásledované Emmě Corriganové se začíná dařit. Už skoro rok má stálé zaměstnání v podniku Panther Cola, po boku jí stojí skvělý přítel, a dokonce se před ní rýsuje naděje na pracovní postup. Všechno se ale zvrtne po schůzce s jedním nespokojeným klientem. Naprosto zničená se vrací z jednání letadlem a cestou se v hrozivé situaci během turbulencí svěří se svými nejintimnějšími pocity pohlednému muži na vedlejším sedadle. Když pak nazítří přijde do práce, ke svému zděšení zjistí, že její tajuplný společník je sám velký Jack Harper, šéf americké společnosti Panther Cola, který se vydal na týdenní návštěvu britské filiálky podniku. Toto zjištění odstartuje celou sérii chaotických, citově vyčerpávajících a komických situací, které zavádějí Emmu, její nejlepší přítelkyni workoholičku Lissy a jejich příšernou spolubydlící Jemimu do světa bláznivých příhod, tajností a krkolomných náhod, v němž i Jack, do kterého se Emma zamiluje, má svá tajemství.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , BB artOriginální název:
Can you keep a secret?, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokážete udržet tajemství?. Přihlašte se a napište ho.
To byla zmatená blbost. Pořád jsem čekala, od, se budu smát a kdy přijde ten vtip. A jen jsem četla další zmatený děj, který mně občas vůbec nedával smysl a přišel mně úplně mimo chápání.
Kniha obsahuje dějové skoky a divně na sebe navazující děj.
Snad prvně chápu, že hlavní postavy byly na facku, tady bohužel oba.
Čtu ráda všechny ty romantické pohádky, když vím, že je to mimo realitu, ale aspoň mně to vtáhne do děje a bavím se při tom. Tohle bylo utrpení. Výjimečně jsem se nechala navnadit komentáři. Obvykle je čtu až po přečtení, ale dočetla jsem vtipnou knížku a měla jsem chuť ještě na něco podobného. Tak tohle fakt ne!!!
Kniha Dokážete udržet tajemství? v seznamech
láska humor pro ženy zfilmováno tajemství
2007 | Bohyně v domácnosti |
2012 | Láska na zavolanou |
2002 | Báječný svět shopaholiků |
2012 | Dokonalá nevěsta |
2015 | Audrey se vrací |
No trochu bláznivé čtení, ale jako výplňovku jsem to v lázních dala :)