Dokonalé děti přehled

Dokonalé děti
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473395/bmid_dokonale-deti-aB4-473395.jpg 3 163 163

Beth veze syna na zápas a dobře ví, že její bývalá nejlepší kamarádka bydlí nedaleko fotbalového hřiště. Avšak neviděla ji celých dvanáct let, tak proč by jezdila kolem a riskovala, že v sobě oživí bolestné vzpomínky? Jenže si nemůže pomoct. Zaparkuje před Flořiným domem a přes silnici pozoruje, jak Flora a její děti vystupují z auta. Až na to, že... Něco je strašně špatně. Flora je pořád stejná, jen vyhlíží starší, jak by se dalo očekávat. Problém je v dětech. Před dvanácti lety bylo Thomasovi a Emily Braidovým pět a tři roky. Dnes vypadají přesně jako tehdy. Jako by jim bylo stejně. Jsou to bezpochyby oni, ale vůbec se nezměnili. Zdá se, že nevyrostly ani o píď a ani o den nezestárly…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

Haven't They Grown, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalé děti. Přihlašte se a napište ho.

Andyska639
31.10.2024 2 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek, ale sama bych si tu knihu nevybrala. Kdybych ji měla popsat jedním slovem, tak vyberu slovo zvláštní. Příběh vypadá jako ze scifi filmu, ale nakonec je vysvětlení úplně jednoduché. Hlavní postava je posedlá dopátrat se, co se stalo. Mám ráda psychopaty, ale ona je psycho nesprávným způsobem. Určitě se k této knize nevrátím. Nebyl to šálek mého čaje.

432830
14.09.2024 ztráta času

Jeste jsem knihu nedocetla a mam chut ji zavrit a vyhodit z okna. Nevim, jak to dopadne, ale davam odpad za epizodu s ucitelkou Hosmerovou. Dva nechutne drzi pubertaci si udelaji z ucitelky srandu a navrch ji jako obvini z rasismu? No od autorky uz si vickrat nic neprectu, protoze tohle me dostalo. Hnus

Jessybelle
11.07.2024 3 z 5

První kapitola mě zaujala a nutila vymýšlet různé teorie. Beth svou přehnanou posedlostí vyřešit záhadu mi trochu lezla na nervy, i když díky ní to vyřešila.
Jo, nutilo mě to číst, abych se dozvěděla, jak to vlastně dopadne. Věští sympatie jsem cítila k její dceři Zannah.
Ne že by kniha byla špatná, ale určitě nezůstane v mé knihovně.

Novinka bestsellerové autorky New York Times

15.03.2022

Knižní novinky (9. týden)

27.02.2022

Kniha Dokonalé děti v seznamech