Dokonalé děti přehled

Dokonalé děti
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473395/bmid_dokonale-deti-aB4-473395.jpg 3 165 165

Beth veze syna na zápas a dobře ví, že její bývalá nejlepší kamarádka bydlí nedaleko fotbalového hřiště. Avšak neviděla ji celých dvanáct let, tak proč by jezdila kolem a riskovala, že v sobě oživí bolestné vzpomínky? Jenže si nemůže pomoct. Zaparkuje před Flořiným domem a přes silnici pozoruje, jak Flora a její děti vystupují z auta. Až na to, že... Něco je strašně špatně. Flora je pořád stejná, jen vyhlíží starší, jak by se dalo očekávat. Problém je v dětech. Před dvanácti lety bylo Thomasovi a Emily Braidovým pět a tři roky. Dnes vypadají přesně jako tehdy. Jako by jim bylo stejně. Jsou to bezpochyby oni, ale vůbec se nezměnili. Zdá se, že nevyrostly ani o píď a ani o den nezestárly…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

Haven't They Grown, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalé děti. Přihlašte se a napište ho.

DenisaV
10.12.2024 4 z 5

Tak mně se to docela líbilo. Děj má rychlý spád, příběh je zajímavý a napínavý. A finále též vcelku dobré. Čtenáři je sice už od poloviny knihy znám hlavní padouch a je trochu škoda, že se to na konci nezmění. Pokud ale hledáte jen nějakou jednohubku na rozptýlení, tady určitě špatně nesáhnete.

Andyska639
31.10.2024 2 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek, ale sama bych si tu knihu nevybrala. Kdybych ji měla popsat jedním slovem, tak vyberu slovo zvláštní. Příběh vypadá jako ze scifi filmu, ale nakonec je vysvětlení úplně jednoduché. Hlavní postava je posedlá dopátrat se, co se stalo. Mám ráda psychopaty, ale ona je psycho nesprávným způsobem. Určitě se k této knize nevrátím. Nebyl to šálek mého čaje.

432830
14.09.2024

Jeste jsem knihu nedocetla a mam chut ji zavrit a vyhodit z okna. Nevim, jak to dopadne, ale davam odpad za epizodu s ucitelkou Hosmerovou. Dva nechutne drzi pubertaci si udelaji z ucitelky srandu a navrch ji jako obvini z rasismu? No od autorky uz si vickrat nic neprectu, protoze tohle me dostalo. Hnus

Novinka bestsellerové autorky New York Times

15.03.2022

Knižní novinky (9. týden)

27.02.2022

Kniha Dokonalé děti v seznamech