Dokonalé léto přehled

Dokonalé léto
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491265/bmid_dokonale-leto-O5I-491265.jpg 4 187 187

Avery vždycky hudbu využívala jako únik. Ale po tom, co ji její nejlepší kamarádka zradí, dokonce ani dokonale sestavený playlist nestačí na to, aby zapomněla, co se stalo. A co hůř, rodiče ji spolu s její sestrou závislou na sociálních sítích odvezli do odlehlého rodinného tábora, aby si tam užili dva měsíce „zábavy“. Když už to chce Avery s tímhle létem úplně vzdát, potká Brookse, záhadného a k naštvání okouzlujícího kluka, který ale na táboře pracuje – a tím pádem je zakázané zboží. To, co začalo jako katastrofa, se promění v… něco jiného. Okolní svět zmizí a Avery se vydává na cestu sebepoznání. A když jí Brooks nabídne příležitost, jaká se v životě moc často neopakuje, musí přijít na to, jak daleko je odhodlaná zajít, aby zjistila, co chce a kým se touží stát.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

Sunkissed, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalé léto. Přihlašte se a napište ho.

BetyN.
11.09.2024 5 z 5

Na slaďák dostanu chuť jednou za uherský rok, většinou v létě, a bylo to tak i teď v srpnu. Výběrem Dokonalého léta jsem rozhodně neudělala chybu, právě naopak. Ta kniha má vše, co od tohoto žánru chcete: sympatické postavy, lehký humor, atmosféru (bez)starostného léta a postupně se vyvíjející (ne)realistickou romantickou linku. Kasie West zkrátka umí! Až si zase budu chtít přečíst nějakou dobrou romanťárnu, vím, po jaké autorce sáhnu.

mina_harker
09.07.2024 3 z 5

Kniha mě úplně nechytla, četla jsem od Kasie West i lepší.

VevodkyneLinda
04.06.2024 4 z 5

Nenáročná četba o lásce. Na dovolenou úplně ideální.

Ozvěny run, Muž bez tváře a další knižní novinky (31. týden)

31.07.2022

Jedeme v tom spolu, Dokonalé léto a další knižní novinky (29. týden)

17.07.2022

Kniha Dokonalé léto v seznamech