Dokonalý tah přehled
Elizabeth Lowell (p)
Sara je krásná a bohatá obchodnice s uměním z velkoměsta. Jay je vysloužilý voják, který se po otcově smrti rozhodne postarat o rodinný ranč. Když Jay pozve Saru na svou farmu, aby ohodnotila několik obrazů z otcova dědictví, není připraven bojovat s neodolatelnou přitažlivostí, kterou k Saře cítí. Jakmile se ale Sara octne v hledáčku skrývajícího se vraha, je odhodlaný za její záchranu nasadit vlastní život.... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2020 , AlpressOriginální název:
Perfect Touch, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalý tah. Přihlašte se a napište ho.
Romantická detektivka. U tohoto hodnocení jsem vážně nerozhodná. Nebylo to zlé, ale......Na lepší hodnocení je těch "ale" trochu moc. Chvílemi byly popisy a myšlenky zmatené a někdy mi nedávaly smysl. Hlavně zpočátku. Začátek vztahu mezi Jayem a Sarou byl také velmi uspěchaný a celkem nereálný. Takový fofr ubral na uvěřitelnosti. Co mě bavilo byly ty dramatické části knihy, které mi přišly napsané dobře. U nich jsem byla chvílemi i pořádně napnutá. Na konci přišlo překvapení, které jsem v první půlce knihy uhodla, potom zavrhla a nakonec se ukázalo, že jsem si to vlastně myslela celou dobu správně. To bylo dobře vymyšlené.
Všimla si napětí v jeho hlase, cítila, jak se jeho silné paže chvějí, a náhle si něco naplno uvědomila. On si bral sílu z ní, stejně jako ona z něj. Vznikalo mezi nimi pouto mnohem hlubší než jen to tělesné a mnohem silnějši, než dosud pocítila.
Plakala a slzy smývaly strach, co číhal pod povlakem odhodlání. Postupně opět nabírala silu a věděla, že totéž platí pro Jaye.
Moc pěkný pribeh nejen o lásce,ale i detektivni zapletkou.
Kniha Dokonalý tah v seznamech
2000 | Jantarová pláž |
1999 | Nevěsta z Blackthornu |
1998 | Jenom on |
2010 | Nepokojná láska |
2009 | Podzimní milenec |
Ze začátku jsem se nemohla začíst. Ale pak se příběh rozjel a začal mě bavit. Takže nakonec se mi kniha líbila. Ale musím říct, že autorčiny starší knihy jsou lepší. Například série Donovanovi je skvělá. Sara mi byla sympatická tím, že to fakt nebyla žádná slečinka a nedala se. Jay byl sympaťák už od začátku a jeho bratříček byl jeho pravý opak. Vztah Sary a Jaye byl sladký a úžasný, nevím co si Sára rozmýšlela. Já bych neváhala. Jinak tip na hlavního záporáka byl jasný a vyšel, ale v tom jeho komplicovi jsem se sekla.