Doktor Láska přehled

Doktor Láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517423/bmid_doktor-laska-6510850dda4a0.png 4 203 203

Mistři lásky série

< 3. díl

Toby Jenner je sice vysoký, pohledný a vlastní největší sbírku svetrů na světě, ale jeho úspěchy u žen jsou žalostné. Přestože je počítačovým géniem, který stojí za nejúspěšnější seznamovací aplikací všech dob, zdá se, že Doktor Láska dokáže předpovědět dokonalého partnera úplně všem kromě sebe. To se však změní, když mu do života vstoupí krásná, inteligentní a velmi osobitá žena. Joanna Cassidyová zažívá vztahové trable, a proto přestala randit s muži, kteří nejsou ti praví, a vkládá své naděje na změnu milostného života do aplikace Soulmate. Během několika hodin v její blízkosti si Toby uvědomí, že konečně našel spřízněnou duši, po které vždycky toužil. A co víc, zdá se, že ona to cítí stejně. Je tu jen jeden problém – podle jeho vlastního nejmodernějšího algoritmu k určování partnerské kompatibility nemají šanci, že by jim to klapalo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Doctor Love, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doktor Láska. Přihlašte se a napište ho.

be_pa
02.11.2024 1 z 5

Nedočetla jsem. Natahované. Nelogické. Přehnané.

Niu
01.11.2024 odpad!

Zdá se, že teď čtu jednu horší knížku za druhou!

Jak se tak pročítám touhle slátaninou, tak ta autorka je snad nenormální, jaké hlouposti tam píše. Jak tohle mohlo projít?

kniznisvetsjiri
06.09.2024 2 z 5

Tak tahle knížka se taaaaak strašně vlekla.

Prvních pár kapitol mě celkem navnadilo, cítila jsem z toho tu správnou chemii mezi hlavními postavami a celkově mě bavilo i tempo. Bohužel to ale trvalo jen chvilku. Už na začátku jsem si říkala jestli je opravdu na takovýto oddechový příběh potřeba tolik stran. Samozřejmě že není, příběh ztrácel na dynamičnosti, máte pocit že jednu stranu čtete hrozně dlouho a brzo vás to přestane bavit.

Na druhou stranu jsem uvítala že se v knize objevilo více akce a “nebezpečí.
Hrozně se mi líbil koncept seznamky. Myslím že by to mohl být zajímavý experiment.

Každopádně ale teda Toby na obálce je za mě úplně jiný chlap než nám ho autorka vykreslila v knize. Jeho charakter ani chování se prostě s tímhle obrazem nepropojili. Toto ale není autorky chyba, a rozhodně to není první ani poslední kniha u které mám takový pocit.

Povahově se mi Toby líbil i když je pravda že svou tvrdohlavostí si sám trochu kálel do bot a tím mě těžce štval.

Joanna se mi napoprvé moc nezamlouvala ale nakonec jsem si ji oblíbila.

Nejdelší a nejvíc táhnoucí se díl ze série Mistři lásky.

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023

Kniha Doktor Láska v seznamech