Doktor Proktor a vana času přehled
Jo Nesbø

Doktor Proktor série
Líza a Bulík z Dělové ulice obdrží jednoho dne šifrovanou pohlednici od doktora Proktora. Že by mu hrozilo nebezpečí? Brzy vyjde najevo, že jej do nových patálií uvrhl jeho vlastní vynález – vana času. Doktor Proktor natolik toužil po své dávné lásce Julietě Margarínové, že se kvůli ní vydal nejen do Paříže, ale i do minulosti, aby změnil chod dějin. A tak nezbývá i Líze a Bulíkovi ponořit se do čarovné vany a zažít na vlastní kůži dobrodružství, o nichž zatím slyšeli jen ve škole.... celý text
Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: 2020 , Kniha ZlínOriginální název:
Doktor Proktors tidsbadekar, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doktor Proktor a vana času. Přihlašte se a napište ho.

Musím se se přiznat, že mě to hodně baví. Je to kniha plná dobrodružství, kamarádství a hlavně humoru ,co mi naprosto sedí. Určitě se pustím do dalších dílů.
Knižní novinky (44. týden)
25.10.2020
Kniha Doktor Proktor a vana času v seznamech
v Mé knihovně | 244x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Nejen díky přednesu Davida Novotného je to skvělá kniha. Sic mi tam vadila jedna nedokonalost ohledně Bulíkova vrácení se na místo, ale čert to vem. Nejen pro děti skvělé i s drobným morálním přesahem. Fajn to bylo. Už si chystáme uši a další díl.