Doktor Proktor a veľká lúpež zlata přehled
Jo Nesbø

Príbehy doktora Proktora série
Niekto vybielil Nórsky zlatý fond! Doktora Proktora, Buleho a Lisu zavedie pátranie až do Londýna. Ukradnuté zlato musia nájsť čo najrýchlejšie. Teda vlastne len jednu zlatú tehličku, keďže všetko zlato skončilo v zubných plombách Nórov milujúcich sladkosti. Výročná inšpekcia Nórskeho zlatého fondu sa nezadržateľne rýchlo blíži a ak sa zlato dovtedy nenájde, krajinu zachváti chaos a panika. Doktor Proktor musí s deťmi infiltrovať najobávanejší zločinecký gang sveta – na ktorého čele stojí diabolská dáma vzbudzujúca rešpekt a obavy –, naplánovať zhola nemožnú protilúpež a ešte k tomu sa aj zúčastniť finále futbalovej Premier League... a vyhrať.... celý text
Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: 2015 , Iron LibriOriginální název:
Doktor Proktor og det store gullrøveriet, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doktor Proktor a veľká lúpež zlata. Přihlašte se a napište ho.

Tak jsem se zase pobavil, hlavně konec knihy mě bavil nejvíce, ale první dva díly mě bavily více.
Knižní novinky (13. - 20. 10.)
12.10.2013
Kniha Doktor Proktor a veľká lúpež zlata v seznamech
v Mé knihovně | 182x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Kombinace Jo Nesbø a David Novotný mi přijde skvělá. Se synem jsme se hodně nasmáli a díky nim se z očekávané dlouhé nudné cestu vyklubala báječně strávená "chvíle"-