Doktor zabiják přehled
Josh Bazell
Příběh charismatického lékaře a zároveň mafiánského zabijáka začíná zavražděním jeho prarodičů, kteří ho odmalička vychovávali. Ujme se ho rodina Locanových. Mafiáni. Pietro využívá jejich kontaktů a zavražděné prarodiče pomstí. Zaplétá se stále těsněji s mafií. Stává se z něj chladnokrevný zabiják a nájemný vrah. Po čase se však chce od tohoto života odtrhnout a využívá možnosti programu na ochranu svědků. Vystuduje medicínu a pod novým jménem začne působit jako lékař v nemocnici na Manhattanu a myslí si, že nechal mafiánský život dávno za sebou. Jenže ani zde nenalézá klid. Neúprosná chapadla mafie ho dostihnou. Začíná boj na život a na smrt…... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2009 , VíkendOriginální název:
Beat the Reaper, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doktor zabiják. Přihlašte se a napište ho.
Tak trochu jiná detektivka. Ale měla šmrnc, lehkost, napětí, humor, ale i se člověk něco dozvěděl. Kniha se četla sama, doslova jsem se těšila, až zase vezmu čtečku do ruky.
Činy tvé tě dostihnou,není jednoduché vystoupit z rozjetého vlaku.Dobrý mafiánský román.
Ocenění knihy (1)
2011 -
Deutscher Krimi Preis
(2. International)
Kniha Doktor zabiják v seznamech
Detektivky, hlavně ty současné, moc nečtu, jsou moc perverzní. Tato je trochu mírnější kalibr na téma mafie.