Až nás pravda spojí přehled
Emily D. Beňová (p)
Dokud nás pravda nerozdělí série
Jejich cesty se rozdělily a oba chtějí začít od začátku. Věří, že takhle je to správně. Nakonec, o nic vážného mezi nimi nešlo. Nic je nespojuje. Život je však potvora a rozhodne se znovu zamíchat karty. Až krutá pravda, kterou Collin nechtěl vidět, ho přinutí změnit názor a vyhledat Eleanor. Tentokrát si přeje spojit síly a dosáhnout pořádku. Podaří se mu získat Eleanořinu důvěru a nastolit spravedlnost? Začíná nebezpečná hra, ve které můžou přijít o hodně.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Až nás pravda spojí. Přihlašte se a napište ho.
Cista konina, nie kniha. Ako takeho chlapa ako je Collin by som pri sebe nezniesla! Citova padavaka, nerozhodný tridsať rocny chlap, nic len riesil co ked ma pravdu Carolin, co ked ma pravdu Tonny alebo jeho babka. Boha jeho!to ze bola Eleanor chudobna a prinutena kradnúť, ze zila v strachu a bola tyrana s nej este nerobi podradného cloveka.Nepacila sa mi kniha,bolo to slabe, postavy uplne ne prepracované, dej sa vliekol a hlavne autorka sa nas snazila presvedčiť ze kazda zena si zasluzi byt popoluskou. Ale prave naopak v tejto knihe je len poukázané ze ked si na dne a si len zobracka, mozes mat srdce zo zlata a cistu dusu aj tak su peniaze, moc a postavenie viac. Nic ine sa v tej knihe ani neukazuje iba to co je dobre pre meno Wainovcov. Ps:všimli ste si ze v kazdej jednej knihe je hl. hrdinka znasilnena a tyrana?
Příběh má spád, grády, je plný napětí - prostě to od začátku sviští a vy se vezete a nestačíte zírat. Jo, tohle se mi líbilo o moc víc než první díl. Opět je plný intrik, závisti, chtíče i nenávisti. Kam až je schopen člověk zajít, když něco chce? Když to chce tak moc, že neváhá vraždit?
Příběh o nenaplněné lásce, o touze, o zklamání. O pýše, aroganci i o křehké naději. O odmítání, nepochopení, neustálém boji se sebou samým, i o přetvářce. O bolesti. O zradě a osamění. O jizvách, které nám život uštědřil - ať už na těle či na duši.
Někdo by však měl zapracovat na korekci - hrubky a špatný překlad příběh narušují. Mně to tedy vadilo hodně.
Jinak skvělé! Nabité neustálými zvraty, překvapivé, čtivé. Nicméně konec jsem tak nějak předpokládala, takže mě nepřekvapil. Směřovalo to k tomu dlouho...
Kniha Až nás pravda spojí v seznamech
2017 | V objatí milenca |
2016 | V objatí gentlemana |
2016 | V zajatí vášne |
2021 | Dokud nás pravda nerozdělí |
2017 | V zajatí strachu |
Sny se plní, ale musíš pro ně podniknout správné kroky.
Tak to snad ne! Takovýhle konec? A co bude teď?