Kým nás pravda nerozdelí přehled

Kým nás pravda nerozdelí
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420448/bmid_kym-nas-pravda-nerozdeli-QBJ-420448.jpg 4 85 85

Predstavte si, že dostanete od života novú šancu. Čo urobíte? Siahnite po nej alebo ju kvôli strachu necháte uniknúť pomedzi prsty? Norrin je.... zlodejka. Dievča, ktoré denne kradne,aby prežilo. Jediné,čo si praje, je vyslobodiť sa z tyranie vlastného strýka, ktorý je všetko možné,len nie vzorný ujo. A zrazu sa jej sny stanú skutočnosťou. Má možnosť začať nový život,na novom mieste,s novou identitou a po boku muža, ktorý sa na prvý pohľad javí ako jediná záchrana. Lenže čo ak zdanie v tomto prípade klame? Môže mu veriť? Čo ak nemá na výber,ak chce prežiť?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kým nás pravda nerozdelí. Přihlašte se a napište ho.

Kristy.Seb
23.03.2024 4 z 5

Teda, tak tohle je povedený příběh. Obálka se mi nelíbila od začátku, proto jsem čtení knihy celkem dlouho odkládala, ale recenze mluví za vše

laura
27.03.2023 3 z 5

Příběh má potenciál. Je zajímavý, napínavý, s nečekanými zvraty (i s těmi očekávanými). Je plný nástrah, zášti, manipulace, intrik i zoufalství. Je plný naděje, zmatku, výčitek svědomí i touhy.

Touhy po lepším životě, po lásce, po pochopení.

Bavilo mě to. Ale tolik hrubek či krkolomných vět (nejspíš vinou špatného překladu za který autorka nemůže) ho totálně zabíjí. Postavy kolikrát jednají nevěrohodně - nenávidí, plivou síru, dští oheň - a o dvě strany dál jsou plni pochopení a touhy napomáhat - vážně? To v mých očích příběh sráží.

Čtivé, napínavé a neotřelé. Ale plný počet hvězdiček dát prostě nemůžu...

Terka18
05.02.2023 5 z 5

Hezký příběh. Ze začátku jsem se trošku ztrácela, než bylo všechno vysvětleno, ale moc dobře se mi příběh četl. Jamieho bych nejraději "zabila" za jeho chování. A Collin ten si nešel nezamilovat. Těším se na druhý díl a snad se dočkám i třetího.

Knižní novinky (19. týden)

09.05.2021

Knižní novinky (44. týden)

27.10.2019

Kniha Kým nás pravda nerozdelí v seznamech