Domácí zvěrolékař přehled
Renata Popelářová
Tato ojedinělá publikace je určena všem majitelům psů a koček, kteří se zajímají o zdravotní stav svého miláčka. Čtenář v ní najde stručné a srozumitelné informace, co je nejdůležitější v preventivní péči o psa a kočku, jaké jsou nejčastější diagnózy a jak postupovat v domácím ošetření. Dozví se také, kdy a proti čemu je nejlépe očkovat, kdy a jak odčervovat, jak čistit uši, co dělat při úrazu, průjmu či zvracení... Na konci knihy je připojen popis základních ošetřovatelských úkonů, které by měl majitel zvířete zvládnout, vybavení domácí lékárničky a několik rad pro chování v ordinaci.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí zvěrolékař. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se mi celkem líbila, až na závěr, který na mě působil lehce arogantně. :-) ne se všemi informacemi úplně souhlasím, co se týče čerpání zkušeností z běžného chovatelského života (např. co se týče výživy zvířete).
Kniha Domácí zvěrolékař v seznamech
Velmi stručně a jasně napsaná kniha, která mě, jako majitelku psa dokázala v krátkém čase velmi obohatit a informovat o základních zdravotních problémech, které mohou mého mazlíčka potkat. Kniha je z části obrázková, proto se dobře a zároveň rychle čte. Je informačně zajímavá a proto nenechá vynechat ani kapitoly, které se Vás docela netýkají.