Domy, které zabíjejí přehled
Roger de Lafforest
Za neštěstí a nemoci lidí může dům! Takové tvrzení není žádný výmysl a skutečnosti, které bohužel mluví pro, jsou potvrzené. Podle zprávy Světové zdravotnické organizace se jedná o velmi rozšířený syndrom. Je řeč o tzv. syndromu nemocné budovy - SBS - Sick Building Syndrome, který může postihnout jakoukoliv budovu bez ohledu na její věk. Lidé, kteří se v takových prostorách zdržují, mohou dokonce onemocnět. Ve své knize Domy, které zabíjejí, se tímto tématem například podrobně zabývá spisovatel a lékař Roger de Lafforest.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Záhady
Vydáno: 1994 , Mladé letáOriginální název:
Ces maisons qui tuent, 1970
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domy, které zabíjejí. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Domy, které zabíjejí v seznamech
tajemno záhady nevysvětlené, nevyjasněné jevy domy, vily, rezidence populárně-naučné publikace
Knížku mi půjčila kamarádka s očima navrch hlavy, že tohle si musím přečíst. Taky jsem pak měla oči až v ofině, a po každém nákupu jsem škrtala pomocí pravítka tlustým fixem všechny čárové kódy. Vzdala jsem to, protože bych na tom strávila mládí. Ale knížka zajímavá, ať už je to pravda nebo ne, přivodí vám husinu. Třeba historka ze zámku, kde všichni onemocněli ošklivou nemocí a umřeli, potom se zjistilo, že je tam hermeticky uzavřený komín a ten toho raka těm lidem způsoboval. Hustý. Pokud to budete číst, zkuste z toho nezblbnout.