Domy, které zabíjejí přehled

Domy, které zabíjejí
https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58611/bmid_domy-ktere-zabijeji.png 3 17 17

Za neštěstí a nemoci lidí může dům! Takové tvrzení není žádný výmysl a skutečnosti, které bohužel mluví pro, jsou potvrzené. Podle zprávy Světové zdravotnické organizace se jedná o velmi rozšířený syndrom. Je řeč o tzv. syndromu nemocné budovy - SBS - Sick Building Syndrome, který může postihnout jakoukoliv budovu bez ohledu na její věk. Lidé, kteří se v takových prostorách zdržují, mohou dokonce onemocnět. Ve své knize Domy, které zabíjejí, se tímto tématem například podrobně zabývá spisovatel a lékař Roger de Lafforest.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Záhady
Vydáno: , Mladé letá

Ces maisons qui tuent, 1970

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domy, které zabíjejí. Přihlašte se a napište ho.

Piškotek11
23.09.2024 4 z 5

Knížku mi půjčila kamarádka s očima navrch hlavy, že tohle si musím přečíst. Taky jsem pak měla oči až v ofině, a po každém nákupu jsem škrtala pomocí pravítka tlustým fixem všechny čárové kódy. Vzdala jsem to, protože bych na tom strávila mládí. Ale knížka zajímavá, ať už je to pravda nebo ne, přivodí vám husinu. Třeba historka ze zámku, kde všichni onemocněli ošklivou nemocí a umřeli, potom se zjistilo, že je tam hermeticky uzavřený komín a ten toho raka těm lidem způsoboval. Hustý. Pokud to budete číst, zkuste z toho nezblbnout.

DYRKA98
06.09.2022 5 z 5

Bomba!!!! A nic jiného!!!

Metcheque
19.08.2017 3 z 5

Velmi neotrely pohled vychazejici pokud mozno z vedeckych vychodisek.

Kniha Domy, které zabíjejí v seznamech

tajemno záhady nevysvětlené, nevyjasněné jevy domy, vily, rezidence populárně-naučné publikace

Roger de Lafforest
francouzská, 1905 - 1998