Nefritový ostrov přehled
Ann Maxwell
Donovanovi série
Lianna se stane uznávanou odbornicí na zpracování nefritu. Je to jistě jeden z důvodů, proč je obviněna z krádeže vzácné sošky Nefritového císaře, která je součástí čínského kulturního dědictví. Její nevinu pomůže odhalit lovec drahokamů Kyle Donovan.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2003 , AlpressOriginální název:
Jade Island, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nefritový ostrov. Přihlašte se a napište ho.
Mně se knížka právě kvůli množství popisů těch politicko-peněžně-mocenských vztahů, kterým jsem ani zbla neporozuměla, nelíbila.
Až na ty mocenské hry-kecy no prostě ty popisy politicko-peněžně mocencké,kterým prostě nikdy nebudu rozumět,se mi to líbilo. A to tolik,že jsem nestrhla * ani za ty ,,kecy" :))
Kniha Nefritový ostrov v seznamech
2000 | Jantarová pláž |
1999 | Nevěsta z Blackthornu |
1998 | Jenom on |
2010 | Nepokojná láska |
2009 | Podzimní milenec |
Příjemně čtivá dobrodružná kniha s přiměřenou troškou romantiky, spoustou informací o čemkoli okolo vzácného nefritu a možná až příliš o mocenských a politických propletncích . Zase jsem se dopustila chyby že první díl jsem četla před víc jak rokem a už si jej nepamatovala, což je na škodu protože je tam párkrát připomínka na Jantarovou pláž. Určitě se vyplatí číst sérii s kratšími rozestupy po sobě,protože postupně se rozšiřující rodina Donovanova je vždy v ději.