Doporučeno k vydání přehled

Doporučeno k vydání
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549409/bmid_doporuceno-k-vydani.jpg 4 26 26

Emma sní o tom, že se stane úspěšnou spisovatelkou. Po dlouhých měsících čekání na odpověď od svého vysněného nakladatelství Libri ex Averno se rozhodne vzít věci do vlastních rukou a vydá se do jeho tajemného sídla. Netuší ale, že má před sebou víc než jen obyčejnou návštěvu světa nakladatelů, překladatelů či redaktorů. Na záhadné adrese Hecate Street 23 ji čekají setkání plná podivných postav a těžko vysvětlitelných událostí, které se nedějí každý všední květnový den.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doporučeno k vydání. Přihlašte se a napište ho.

DK197
28.01.2025 3 z 5

AUDIOKNIHA: Přidávám se k názoru, že potenciál nebyl plně využít. Je to milé, celkem nápadité... Ale je to povídka, takže příběh skončí dřív, než vůbec začal. Ale aspoň to má smysluplný vypointovaný konec, který mi u povídek často chybí. Bylo to pěkné.

Beovulfak
27.01.2025 3 z 5

Potenciál to mělo, podle mě nebyl plně využit. Takové: neurazí - nenadchne.

ana_skubanek
17.01.2025 3 z 5

Krátká povídka z knižního prostředí, kterou jsem stihla přečíst během čekání u lékaře.

Příběh se čte dobře, kapitoly jsou krátké. Myslím si, že je povídka povedená, ale cílená na určitou skupinu čtenářů. Jelikož nejsem příliš obeznámena s chodem nakladatelství, spousta narážek mi unikla a tím pádem mne příběh tolik neoslovil.

Kniha Doporučeno k vydání v seznamech

v Mé knihovně27x