Doteky hrůzy přehled

Doteky hrůzy
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546545/bmid_doteky-hruzy.jpg 5 2 2

Napsat dobrý hrůzostrašný příběh není jen tak. Ale na R. L. Stine, legendu tohoto žánru, si můžete vsadit! Už jste někdy četli o tom, jak se dá uvíznout v čase? Slyšeli jste o někom, kdo dokáže svlékat kůži jako had? A víte, co byste rozhodně neměli dělat, když se na vaší zahradě objeví díra v zemi, která se každý den zvětšuje? Při čtení těchto příběhů vám naskočí husí kůže – a možná vás donutí i křičet.... celý text

Literatura světová Horory Povídky
Vydáno: , CPress

Stinetinglers 1

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doteky hrůzy. Přihlašte se a napište ho.

Varjohukka
13.10.2024 5 z 5

Při poslední návštěvě knihkupectví mi do oka padla tahle hrůzu nahánějící kráska.
Je od mého oblíbeného autora strašidelných příběhů R. L. Stinea.

Jeho knihy provázely část mého dětství, hlavně díky edici Stopy hrůzy, kterou jsem na základce hltala a i později jsem se k autorovým knihám ráda vracela.

Na Doteky hrůzy jsem se okamžitě vrhla a vrátila jsem se s nimi úplně v čase. I když jsou příběhy určené spíše mladším čtenářům, tak i já si je užila dosyta a parádně se hodily k dnešnímu zamračenému a propršenému dni.

Pokud se (vy nebo možná spíše vaši potomci) rádi bojíte, tak tohle je ta pravá kniha pro vás.

Z nostalgie nemůžu dát míň než plný počet!

Kniha Doteky hrůzy v seznamech

horory