Záhada zelenej jaskyne přehled
Ana Galán
Dračí srdce (A. Galán) série
Kalemu sa podarí rozlúštiť správu, ktorú objavil v Kurielovej chyži. Liečiteľ ho prosí, aby za ním okamžite prišiel do katakomb. Je to nebezpečné a mohla by to byť pasca, ale Kale naberie odvahu a rozhodne sa riskovať. Jeho misia stroskotá hneď na začiatku. Keď sa dostane do starostovho hradu, chytia ho a zatvoria do rovnakej kobky ako Kuriela! Ako sa dostane von, aby našiel ďalšie semienko a zachránil tak s kamarátmi a ich drakmi hovoriace stromy? Pútavé príbehy plné dobrodružstva a fantázie si získali obľubu u detí po celom svete. Ana Galánová... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhada zelenej jaskyne. Přihlašte se a napište ho.
Tak jako předchozí díly, i tento je plný dobrodružství. Čím víc mají děti semínek, tím víc se všechno komplikuje a hrozí jim větší nebezpečí. Někomu se nelíbí, že pátrají po semínkách a chtějí zachránit Bludný les. Kdo tomu chce zabránit? Je to Kat? A podaří se dětem i v tomto díle získat další semínko?
Syn je z celé této série nadšený, takže další díl bude určitě následovat.
Kniha Záhada zelenej jaskyne v seznamech
2015 | Velká zkouška |
2016 | Páté semínko |
2015 | Tajemství mluvících stromů |
2016 | Záhada zelené jeskyně |
2016 | Úkol pro Mondraga |
opět pokračuje napínavý příběh Kaleho a jeho kamarádů, doplněn skvělými ilustracemi..kamarádi opět zdolávají jakoby nic poměrně svízelné situace (ono je to knížka pro děti, nutno mhouřit oči) a povede se dostat k dalšímu kouzelnému semínku. Pobaví i dospělé..