Jantar a popel přehled
Margaret Weis
DragonLance - Temný učedník série
1. díl >
Nový román Margaret Weisové ze světa DragonLance, navazující na její skvělou trilogii Válka duší. V krvavé dohře Války duší Mina pohřbila svou Temnou královnu i vlastní budoucnost. Ale pak se ale zamilovala do Chemoše, okouzlujícího, pohledného boha smrti… Zatímco se Krynnem nezadržitelně šíří upíří kult, noví hrdinové – včetně mnicha, sloužícího zlé mořské bohyni, a šotka, který mluví s mrtvými – musí překazit Mininu smlouvu se zlem a zastavit temné učedníky.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2011 , Fantom PrintOriginální název:
Amber and Ashes, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jantar a popel. Přihlašte se a napište ho.
Skvělý příběh ze známého světa Krynnu, který fanoušky rozhodně nezklame. Abych reagovala na předešlý komentář Shock, "upíry" jsou zde myšleni Chemošovi stoupenci. Za mě pět hvězd.
První díl nové trilogie, představí vám nové hlavní hrdiny a uvede do světa po návratu bohů zpět na Krynn. Jen tam nejsou žádní upíři, jak se píše v popisu knihy.
Kniha Jantar a popel v seznamech
2006 | Draci letního žáru |
2008 | Draci podzimního soumraku |
1997 | Dračí křídlo |
2003 | Procitnutí mága |
2007 | Druhá generace |
Dala jsem tomu 50 stran a je to klasický DragonLance, tak jak ho nemám ráda, takže jsem knihu odložila a sérii vyškrtla ze svého seznamu. Smrdí dračákem a je pro děti kolem 12 let, možná i pro mládež trochu starší, záleží, co má kdo načteno. Krynn je jako svět fajn, ale autorčin styl nemám ráda. Umím si představit, že kdybych byla v odpovídajícím věku, knihu bych přečetla.