Patriarchové a proroci přehled
Ellen Gould White
Pentalogie (5 knih) Drama věků světoznámé autorky Ellen Gould Whiteové je jedinečný svazek zachycující biblický pohled na historii, současnost a blízkou budoucnost lidstva a této planety. Úvodní kniha "Na úsvitu dějin" ze série Drama věků americké spisovatelky Ellen Gould Whiteové zve k zamyšlení nad starými, více či méně známými příběhy, o kterých jak sami zjistíte, stojí zato přemýšlet. O Adamovi, Evě a pozemském ráji, o potopě a Noemově arše, o stavbě babylonské věže, o městu jménem Sodoma, o dlouhém putování Abrahama a jeho rodiny, o Josefovi na dvoře egyptského faraóna…, ale třeba také o Mojžíšovi, který vyvedl celý svůj národ z otroctví do země zaslíbené.... celý text
Literatura světová Náboženství Historie
Vydáno: 1969 , Ústřední rada Církve adventistů sedmého dneOriginální název:
Patriarchs and prophets, 1964
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Patriarchové a proroci. Přihlašte se a napište ho.
zvládla jsem se prokousat téměř do konce, ale už jen ze slušnosti, na můj vkus kniha příliš "tlačí na pilu", a jako ateista jsem se styděla. NA získání přehledu a "fakt" lépe poslouží dětská bible..)
Kniha Patriarchové a proroci v seznamech
2012 | Velký spor věků |
2000 | Touha věků |
1969 | Patriarchové a proroci |
1990 | Cesta ke Kristu |
2005 | Cesta k vnitřnímu pokoji |
Zdědila jsem 1. díl, tak jsem se do něj po novém roce pustila. Trochu hůř se čte kvůli stylu psaní.