Rychle a smyslně přehled

Rychle a smyslně
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247829/rychle-a-smyslne-247829.jpg 4 480 480

Driven série

1. díl >

Rylee Thomasová je se svým životem spokojená…, i když srdce má obehnané vysokou zdí. Jednoho dne ale padne, a to doslova, do náruče Coltonu Donovanovi. Zničehonic ji zaplaví touha. Jenže někoho tak nadutého jako je Colton, amatérský automobilový závodník, podnikatel a profesionální lamač srdcí, snad ještě nepotkala. Ona mu naletět rozhodně nehodlá. Co když se ale za tím obřím egem ukrývá něco hlubšího? Jako by se pod tou tvrdou slupkou tísnila laskavost. Podlehne nakonec jeho kouzlu, nebo se jí podaří umlčet své vlastní pocity? On ale na vztahy nehraje. Jen na vzájemné dohody. Rylee ale proti vlastnímu tělu dlouho bojovat nedokáže. Navíc on stejně pokaždé dostane to, co chce… a teď chce ji. Je snad v něčem jiná? Zvláštní? Anebo je úplně stejná jako ty ostatní? Dokáže si ho udržet od těla? Nebo se do něj zamiluje? Nezlomí jí srdce? On sám netuší, co ho na ní tak přitahuje…, ale musí ji mít. Netlačí na ni příliš? Neztratí ji dřív, než ji dostane do postele? A pokud ji dostane, bude mu to stačit? Dokáže od ní odejít? Stojí vůbec za to, aby kvůli ní porušil svá pravidla? Vydají se na cestu společně, anebo každý půjde tou svou?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Jota

Driven, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rychle a smyslně. Přihlašte se a napište ho.

monika0181
22.10.2024 5 z 5

Když musíš, tak musíš! Tohle není reklama na Fidorku, ale přesný popis, co se děje, když vezmete první díl z této série.
Začněte číst, když máte po ruce všechny najednou nebo vás v nejlepším klepne.
Neskutečně čtivé, ta chemie a energie mezi Rylee a Coltonem. Chlap, který je totálně na zabití a přesto jsem si ho vážně zamilovala.
Na druhou stranu, když v sérii odhalíte, proč takový je, tak se i divím, že to celé má takový konec jaký má.
Rylee se věnuje péči o opuštěné děti a její znalost psychologie jí i hodně pomáhá zvládat chování Coltona. Osobně netuším, zda bych zvládla někoho tak milovat, když mi tolik ubližuje, i když to jinak neumí.
Za mě neskutečné emoce v příběhu. Nedalo mi to, nečíst stále dál a dál .... "když musíš, tak musíš" ..... nešlo přestat.

JanaSustr
07.03.2023 5 z 5

nebylo zas tak špatný ale úplně mě rozsekalo jak jedou v Astonu Martin a zpívaj si červenou řeku ještě jako to maj puštěný nahlas jak kdyby .... no to mi hlava fakt nepobrala, mrtvá smíchy jsem v tu chvíli byla když jsem si to představila :-D jinak je to čtivé, chemie tam funguje .... proc ne... na deštivé odpoledne pohoda

moma08
07.08.2022 4 z 5

Ale jo, bylo to čtivé, čtenář cítí chemii, kterou mezi sebou mají hlavní hrdinové.
Jo bylo to asi zbytečně dlouhé a člověk se dost utápěl v myšlenkách hlavní hrdinky.

Kniha Rychle a smyslně v seznamech