Druhá Barnabáškova kniha - Barnabášek a dvojčata přehled

Druhá Barnabáškova kniha - Barnabášek a dvojčata
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281829/bmid_barnabasek-a-dvojcata-kBJ-281829.jpg 5 7 7

Tahle knížka je trošku zvláštní. Ptáte se čím? Je to totiž vzhůrunohová kniha, která se musí číst z obou konců, protože jsou to vlastně rovnou knížky dvě. Každá dostala svou vlastní obálku, aby nebyly smutné a nezáviděly si. Setkáváme se opět s Barnabáškem. Už o trochu povyrostl a naučil se spoustu nových věcí: uklízet, asfaltovat ulici, spravedlivě rozdělit čokoládu, kdy hrát hry na počítači a kdy ne, postavit model letadla i zorganizovat revoluci. Nejdůležitější ze všeho jsou jeho nové sestřičky Dorotka a Hanička. Barnabášek si s nimi povídal, už když byly u maminky v bříšku, a domlouval jim, aby obě rostly jaksepatří. Jako správný starší brácha si s nimi hraje, stará se o ně a postupně zjišťuje, že to s nimi není tak úplně jednoduché a že Dorotka s Haničkou si dokážou pěkně postavit hlavu.... celý text

Pro děti a mládež
Vydáno: , Triton
Originální název:

Barni és a lányok


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhá Barnabáškova kniha - Barnabášek a dvojčata. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

Lienilda
30.08.2024 5 z 5

Stejně dobré jako první kniha o Barnabáškovi. Nejvíce se hodí pro čtení školkovým dětem, ale líbilo se i mému 8mi letému synovi. Z jedné strany čteme o dalších Barnabáškových příhodách, když už je trošku starší než v prvním díle a po otočení knihy na druhou stranu o zážitcích s novými sourozenci. Na každé straně obrázek, za mě super.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Druhá Barnabáškova kniha - Barnabášek a dvojčata v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce1x

Autorovy další knížky

Zágoni Balázs
maďarská, 1975
2013  86%Barnabáškova kniha
2013  80%Barnabášek a autobus
2016  94%Druhá Barnabáškova kniha - Barnabášek a dvojčata
2017  100%Pohádka o nepořádnických bacilech
Skrýt reklamy