Druhá smrt přehled

Druhá smrt
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529084/bmid_druha-smrt-65e6cd903190f.jpg 4 56 56

Bývalý nejlepší rozehrávač Super Bowlu Zach je v šoku, když se dozvídá, že jeho bývalá žena Rebecca je po přepadení v kómatu a on má rozhodnout tom, zda ji odpojit od přístrojů. Tíha zodpovědnosti a veřejného mínění ho nakonec přimějí nechat konečné rozhodnutí na Rebečiných rodičích. O čtyři roky později je pachatel útoku Eban předčasně propuštěn z vězení. Statní zástupkyně Kate Lennonová je odhodlána dostat ho zpět za mříže. Rebečini rodiče dceru celou dobu nechávali na přístrojích, ale pokud by zemřela, hrozí Ebanovi obvinění z vraždy. Zach ví, že to bude muset být on, kdo ji zabije. Eban, který tuší, co mu hrozí, zosnuje plán, aby se Zach ani Kate nedožili Rebečiny smrti – a tím pádem konce jeho svobody.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Overkill, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhá smrt. Přihlašte se a napište ho.

ikul
10.09.2024 4 z 5

Jsem velkou čtenářkou Sandry Brown a přečetla jsem od ní zatím vše co tu vyšlo. Když to mohu posoudit, tak tohle dílko bylo jedno z těch slabších. Zpočátku trochu nuda, pak kolotoč kolem Rebeky a nakonec očekávané drama.

konicekbily
05.08.2024 5 z 5

Zajímavě vystavěná zápletka, bez zapeklitých záhad, napsáno standardním autorčiným stylem, je oddechové čtení pro ženy. A někdy se to dá přečíst i starším dědou.

georginaa
07.07.2024 4 z 5

Ze začátku to bylo takové pomalé stoupání, nic se moc nedělo. V půli už bylo více akčnosti a ke konci parádně degradovalo. Vůbec jsem neočekávala, že by se to takto mohlo zvrhnout. A to je na těchto příbězích nejúžasnější, že vás vždy něco překvapí. Pro mě fakt vzrušující závěr i když se to dalo předpokládat od začátku, ale tak to má být. Zaujmout, překvapit a hlavně pobavit, to Sandra umí.

Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024

Kniha Druhá smrt v seznamech