Druhý pokus přehled

Druhý pokus
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/279978/bmid_moje-segra-je-upir-5-druhy-pokus-SAp-279978.jpg 4 33 33

Do Franklin Grove dorazil Hollywood! Olivia je nadšená. Slavný mladý herec Jackson Caulfield natáčí v jejím městě film, ve kterém má dokonce někdo z místních šanci získat roli. Takže když Olivia narazí na Jacksona a on ji provede po place, je to pro ni jako splněný sen. Je možné, že by Jackson byl upír?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhý pokus. Přihlašte se a napište ho.

Capybara18
05.12.2024 5 z 5

I když jsem už přečetla šestý a sedmý díl, stejně jsem se k pátému dílu vrátila.
A nelituji toho!
Je to stejně super díl jako všechny ostatní!

DK197
06.09.2022 4 z 5

KNIHA: Ačkoliv tuhle sérii mám opravdu ráda, tenhle díl pro mě patří k těm slabším. A to jednoduše proto, že druhá sestra prostě musela lásku najít ve stylu "obyčejná holka potká hollywoodskou hvězdu". Nevím, jestli bych našla něco, co považuji za větší a přeslazenější klišé. Ale budiž. Je to totiž knížka pro děti a zápletka - je-li sestřina nová láska upír, nebo ne - byla hrozně zajímavá. Takže věřím, že být malá holka, tenhle díl nadšeně zhltnu jako malinu. Mimochodem nic z toho zde řečeného nepovažuji za spoiler, jelikož to prozrazuje již samotná anotace.

orangerose
16.10.2021 5 z 5

Další úžasný díl ze série moje segra je upír, boziiii knížka :)

Kniha Druhý pokus v seznamech

v Mé knihovně21x