Drž se blízko přehled
Harlan Coben
Mistr thrillerů tentokrát napsal příběh tří lidí, kteří žijí život ve lži. Dokud se jejich osudy neprotnou... Megan je na první pohled obyčejná máma z předměstí. Má dvě děti, laskavého manžela a taky minulost, kterou úzkostlivě tají. Ray býval nadějným fotografem, ale místo snímků pro prestižní časopisy teď fotí pro bulvár nablýskané a falešné životy celebrit. Jack je detektiv, který se už sedmnáct let snaží rozlousknout podivný případ muže, který beze stopy zmizel. Tři zdánlivě obyčejné životy, které pojí temná minulost... Strhující thriller, který se stal předlohou stejnojmenného seriálu na Netflixu!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drž se blízko. Přihlašte se a napište ho.
Na povrch se dostávají dávno zapomenuté oběti o to překvapivější je pachatel, i když jsem ho ke konci nějak tušila. Knížka má spád pořád mě to nutilo podívat se na konec knihy, ale vydržela jsem. Jen ten Ken a Barbie mi připadali zbyteční.
Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)
11.09.2022
Kniha Drž se blízko v seznamech
Napínavý a zajímavý příběh. Nebezpečný návrat do minulosti. Ráda si od autora přečtu i další knihy :)