Iskrenie přehled
Samantha Young
Dublin Street série
Poradie v serii: 6.7. Manželia Nate a Liv si zariadili príjemný život, bývajú v peknom dome, majú dve krásne dcéry a zamestnanie, ktoré ich napĺňa. Z ich vzťahu sa však rokmi vytratila spontánnosť a vášeň. Liv je presvedčená, že pre Nata už nie je atraktívna. Zato za ním sa otočí každá. Kedysi Nata rozpálil aj jediný pohľad na svoju lásku, dnes si manželku takmer nevšíma a v nej sa prebudia komplexy, ktoré ju trápili v mladosti. Na desiate výročie svadby naplánuje Nate výlet do idylického prímorského mestečka Hartwell v americkom štáte Delaware. Dúfa, že tu sa im naskytne príležitosť, po ktorej obaja prahnú. Niekoľko rokov po vydaní knihy Samanthy Youngovej Jamaica Lane sa obľúbené postavy vracajú v úplne novej, vášňou nabitej novele.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Ikar (SK)Originální název:
On Hart's Boardwalk, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Iskrenie. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
"Pořádně a nahlas si to užijte. Za všechny nás rodiče tady doma, co to musíme dělat potichu."
Pro mě celkem zbytečný a ne moc zajímavý díl. Nate se ocitne v krizi, kdy se o Liv bojí a vyhýbá se jí, ona si uvědomuje postupující věk, ale pořád ho chce. Nejzajímavější mi přišla rodinná oslava - se sprostými slovy, jinak je děj jednoduchý - usmiřovací erotická dovolená. Ano, jiskří to mezi nimi pořád, ale něco tomu chybělo.
"Jak bych dokázal existovat ve světě, ve kterém bys nebyla?"
(SPOILER) Prečo? Prečo? Prečo autorka po toľko napísaných knižkách ešte stále žije vo svojej obludnej bubline priemernosti? To fakt všetci tým autorom poklonkujú aký sú skvelý a ich príbehy sú úžasné a nik im nepovie pravdu do očí? Tak sa premôžte. Ako inak sa má autor zlepšiť a vyhnúť sa svojím chybám? Zasa o ničom zápletka. Anotácia úžasne zaujímavá. Ale realita slabý čajík, čo už bol predtým vyluhovaný 30x. Fakt nemôže autorka pritvrdiť? Vraziť tam skvelý veľký BIG problém medzi nich. Pnaťahovať ich i čitateľa ako žuvačky, prefackať ich životoma potom tieto kúsky zlepiť a dať dokopy? Musí to byť u tejto autorky stále taká slaďárňa, kde celú knižku čítate aký sú skvelý, ako sa celý čas zbožňujú a užívajú si sex na dovolenke a jeden druhého? Kde je ten veľký problém z anotácie, ktorý ma k tejto knižke pritiahol? Kam ho autorka zahodila. A stavím sa, že všetkých tých ostatných ľudí z toho mestečka má spýsaných v inej sérií v ktorej tancujú úplne rovnaký tanec šťastia ako bola táto séria a opäť v každej knižke únavne každému rozpráva kto je kto a kto bol a ako sa spoznali dookola a dookola a všetci tvoria jednu veľkú megašťastnú rodinu. Je mi z tejto autorky na vracanie. A to som jej dala šancu, lebo ako prvú knihu som od nej čítala Hrdinu. Asi to bola výnimka. A tá kniha nepatrila do žiadnej série. Odporúčam jej prestať pchať hrdinov jej knižiek do každej knihy a venovať sa im tam a nech radšej zostane pri samostatných príbehoch.
Knižní novinky (9. týden)
24.02.2019
Kniha Iskrenie v seznamech
2013 | Dublin Street |
2014 | London Road |
2019 | Bez rozloučení |
2017 | Scotland Street |
2020 | Struny lásky |
,,Manželství nejsou dokonalé, neboť ani lidé nejsou do konalí. Známe však své špatné stránky a může nám to zase fungovat. Chceš to vzdát?"
V cizině je normalni,že se vydavaji novely,tady na to nejsme zvyklí, možná proto to ani u nas nevyšlo a číst ve slovenstine no občas proč ne...zas bylo jine,když už řeší jiné problemy než seznameni