London Road přehled

London Road
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259054/bmid_london-road-259054.jpg 4 1222 1222

Dublin Street série

< 2. díl >

Johanna Walkerová nikdy nemyslela na seba. Nastal čas dopriať si kúsok šťastia. Žije v zajatí predsudkov, kým nestretne jeho... Johannu vníma okolie ako vypočítavú zlatokopku, ktorá sa ochotne vrhá do postele majetným chlapom a necháva sa vydržiavať. Vlastná matka ju považuje za neschopnú a žalostné je, že Jo, ako ju kamaráti oslovujú, postupne podľahne predsudkom a uverí im. Skrátka, nestojí za nič. Iba skutoční priatelia poznajú pravdu o jej nezávideniahodnom osude. Na Joiných pleciach vždy ležalo bremeno starostlivosti o rodinu, zvlášť mladšieho brata Cola. Jo pri rozhodovaní neustále prihliada na bratovu budúcnosť, dokonca aj pri výbere partnera. Nedopustí, aby jej braček dopadol v živote ako ona. Rozum však dostane košom, keď spozná Camerona MacCaba, sexi neviazaného barmana a kolegu. Príťažlivý Cam si však Jo zjavne zaškatuľkoval ako vypočítavú mrchu, a keď sa prisťahuje na London Road do bytu o poschodie nižšie, vyzerá to na poriadnu katastrofu. Ako sa jej teraz podarí ututlať zahanbujúcu pravdu o matke a potlačiť hriešne myšlienky na drzého, no atraktívneho Cama? Veď je zadaná!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Down London Road , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize London Road. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (187)

HankaJosefiova
12.06.2024 5 z 5

Tohle je přesně ten druh knih, který je přesně pro mě. Trocha lásky, která není jednoduchá, život který je někdy prostě drsný a potom všechna ta ostatní láska od přátel a "rodiny" kterou si člověk za život vybuduje.
Je krásný jak je to reálný. Jiné knihy tohoto typu jsou občas přitažený za vlasy. Samantha mě chytí za srdce i obyčejnými věcmi a lidmi. To je na tom to hezké.

MAU256
24.02.2024 4 z 5

Po delší době jsem se dostala k pokračování série a musím říci, že jsem stejně spokojená jako s prvním dílem. Tady je nám odkryt příběh Johanny, která se stará o svého mladšího bratra Cola a matku alkoholičku, která jí jen sráží a manipuluje s ní, a otec? Ani o jednom z nich se zmiňovat nebudu, protože takový sr.či si to nezaslouží. Její sebevědomí je díky těmto dvěma na nule, to se však změní, když jí do života vstoupí Cam, i když jejich začátek nebyl zrovna z nejrůžovějších. Trošku mi bylo líto Malcolma, protože bylo vidět, že jí má opravdu rád. Jenže lásce se prostě poručit nedá. Knížka se čte sama, už se těším na další díl.


Terezzie
13.12.2023

Krásný , čtivý erotický román, kterému nic nechybělo jen některé stránky jsem občas četla ob řádky. Za mě super oddechovka která nikoho kdo tento žánr čte , nezklame .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

„Vezmeš si mě?“ ... V posledních několika měsících jsem dospěla k jedné jistotě – když ti muž takovou otázku položí, zeptej se na jediné: Dokázala bych bez něj žít? Pokud zní odpověď ne, pak zní odpověď ano.


Kniha London Road v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených1 970x
ve Čtenářské výzvě29x
v Doporučených105x
v Knihotéce519x
v Chystám se číst242x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech8x