Duch lásky přehled
Rita Rainville
Záhadná světla, divoké výkřiky a štěkající psi v Joshua Junction vedou novinářku Marcy O'Bannonovou k pátrání po přítomnosti nadpřirozených sil. Policista Nick Stoner, kterého náhoda svede s Marcy pod jednu střechu, má mnohem konkrétnější cíl. Zatímco Marcy se snaží ulovit ducha, Nick se snaží ulovit Marcy. Dotisk 1994
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1993 , HarlequinOriginální název:
High Spirits, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duch lásky. Přihlašte se a napište ho.
Jsou nadpřirozené bytosti opravdu skutečností? Marcy se má věnovat duchům nebo Nickovi? Příběh plný lásky na jedno odpoledne.
Kniha Duch lásky v seznamech
1996 | Kde končí duha |
1995 | Nespoutaná láska |
1993 | Duch lásky |
1995 | Adventinky: Santa Claus dělá zázraky / Celé město září / Stále a navždy / Tajemný dárek |
1996 | Oslnění |
(SPOILER) I když mi poslední dobou nevadí číst erotické knihy, Harlekýnky jsem nikdy moc nemusela. Předtím jsem jim už dávala dvě šance a pokaždé jsem knihy odložila. Díky bingu jsem se tedy překonala a sáhla po příběhu, o kterém jsem si myslela, že mě bude bavit. Bohužel mě to ale nebavilo a jediné, co mě zajímalo, byl duch. Marcy byla sympatická, i když někdy mi připadala trošku hloupá a naivní. Ale Nick byl pro mě jeden obrovský red flag - už od první chvíle chtěl Marcy akorát dostat do postele; i když spolu nebyli, tak mu vadilo, že by se na ní nějaký jiný muž díval nebo s ní spal; nejradši by ji zavřel do baráku aby mu neutekla. Nedokázala jsem pochopit, jak se do něj Marcy mohla zamilovat. I když měla kniha 150 stran, trvala mi přečíst téměř týden, protože jsem ji neustále odkládala.
~ 1,5/5 ~