Ducháčkovic rodina – aneb Tajemství půlnoční mlhy přehled

Ducháčkovic rodina – aneb Tajemství půlnoční mlhy
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278054/bmid_duchackovic-rodina-aneb-tajemstvi-p-o8s-278054.jpg 4 18 18

Ducháčkovic rodina série

Mlha pomalu řídne... a ano, už je vidíme! Rodina Ducháčkových a s nimi nové příběhy plné napětí, dobrodružství a humoru. Rodinu Ducháčkových už znáte! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich svérázné děti Simon, Olivie a Bubi budou tentokrát prožívat příhody, které spojuje tajemný mlžný opar. Seznámíme se s Mlžany z Blatšeru, dozvíme se, jaké záhady zkoumají na Mlžanské akademii věd a vydáme se na mlžanský karneval přízraků. Jaké to bylo, když se Ducháčkovi se svým stěhovavým domem usadili na blatech? Jak dopadla návštěva nafoukaného bratrance Alfieho, který je pověstný svojí mrzutostí? Kdo krade důležité přísady do lektvarů a kouzelné laboratorní předměty na Mlžanské akademii?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ducháčkovic rodina – aneb Tajemství půlnoční mlhy. Přihlašte se a napište ho.

dohnálci
01.08.2021 4 z 5

Knihu jsme poslouchali jako audio celá rodina na cestách. Devítiletý syn poslouchal se zájmem a zaujetím a odhadoval rozuzlení dobrodružství. Určitě se poohlédneme i po dalších dobrodružstvích této milé duší rodinky.

DK197
02.04.2021 4 z 5

AUDIOKNIHA: Tahle knížka je další důkaz toho, že pokračování může být leckdy lepší než první díl. Příběhy jsou komplexnější, trochu zamotané, milé a zábavné. Ubylo stereotypů, přibylo originality. Já jsem spokojená. A o třídu výš to zvedá i audio-interpret Václav Vydra, opravdu skvělá práce!

Kniha Ducháčkovic rodina – aneb Tajemství půlnoční mlhy v seznamech